főzés
-
Szegedi Arcok
Újra útra kelt a Szegedi Borfesztivál kedvenc cigányvendéglőse, Ásós Géza és csapata Szentendrén készített babgulyást az árvízi védekezésben résztvevőknek
Háromszáz főre készített csülkös babgulyást a budapesti gátakon, az árvízi védekezésben résztvevőknek Ásós Géza és az általa vezetett békési cigány…
-
Mindenmás
A cukkini titkai: miért imádják Szegeden ezt a zöldséget?
A cukkini egyre népszerűbb Szegeden, és nem véletlenül! Fedezd fel, miért olyan sokoldalú ez a zöldség, milyen ételeket készíthetsz belőle,…
-
Kikapcs
Összefog Mirkóért Szeged! Jótékonysági főzést szerveznek a Mátyás téren, a befolyt teljes összeget a kisfiúnak ajánlják fel
Sárközi Mirkó egy ritka genetikai betegséggel küzd, aminek rendkívül drága még a tüneti kezelése is. Az ő gyógyulása érdekében fog…
-
Szegedi Arcok
Székelykáposzta, Szegedi gulyás, töltött káposzta – a szegedi Rotary Club meleg étellel vendégeli meg a rászorulókat
A Szent – Györgyi Albert Rotary Club idén is folytatja misszióját és gondoskodik a szegedi rászoruló emberekről. Ennek szellemében a…
-
Kikapcs
Készítsd a pocakod szombaton: Tarhonyafesztivál lesz Tápén
Készítsd a gyomrodat július 3 – án, szombaton, ugyanis Tápén, a Heller Ödön Művelődési Házban elstartol a XVI. Tarhonyafesztivál és…
-
Gasztro
A szegedi Busa Gabi vallja: az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik
A szegedi Busa Gabi vallja: az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik! A Nemzeti Sport és a…
-
Gasztro
Gasztro365: irány a konyha! A Hágiból hozzuk a bazsalikomos-brokkolis gnocchit, pirított mandulával és grillezett camambert sajttal
A Gasztro365 legfrissebb része ezúttal a szegedi Hági Udvarban forgott, ahol a vendéglátóegység séfje, Miklós Tamás volt a segítségünkre egy…
-
Gasztro
Best of Gasztro365: készítsd el újra otthon Szeged legvagányabb finomságait
Összekaptuk neked Szeged legvagányabb finomságait. Nincs más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megfőzni közülük azt, amelyik a legjobban megfogott.…