főzés
-
Szegedi Arcok
Székelykáposzta, Szegedi gulyás, töltött káposzta – a szegedi Rotary Club meleg étellel vendégeli meg a rászorulókat
A Szent – Györgyi Albert Rotary Club idén is folytatja misszióját és gondoskodik a szegedi rászoruló emberekről. Ennek szellemében a…
-
Kikapcs
Készítsd a pocakod szombaton: Tarhonyafesztivál lesz Tápén
Készítsd a gyomrodat július 3 – án, szombaton, ugyanis Tápén, a Heller Ödön Művelődési Házban elstartol a XVI. Tarhonyafesztivál és…
-
Gasztro
A szegedi Busa Gabi vallja: az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik
A szegedi Busa Gabi vallja: az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik! A Nemzeti Sport és a…
-
Gasztro
Gasztro365: irány a konyha! A Hágiból hozzuk a bazsalikomos-brokkolis gnocchit, pirított mandulával és grillezett camambert sajttal
A Gasztro365 legfrissebb része ezúttal a szegedi Hági Udvarban forgott, ahol a vendéglátóegység séfje, Miklós Tamás volt a segítségünkre egy…
-
Gasztro
Best of Gasztro365: készítsd el újra otthon Szeged legvagányabb finomságait
Összekaptuk neked Szeged legvagányabb finomságait. Nincs más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megfőzni közülük azt, amelyik a legjobban megfogott.…
-
Gasztro
Gasztro365: kézműves burger, óriás kiszerelésben, Szegedről!
Ahogyan azt a beharangozóban szombaton megígértük, ezen a hétvégén olyan extra finom, minden csudasággal megpakolt óriás kézműves burgert mutatunk Neked,…
-
Gasztro
Gasztro365: gnocchi sósan? Igen! Tejszínes-gombás szószban, roston sült csirkemellel megspékelve
A Gasztro365-ben Mizsik Attila és Rostás Attila, a Monster Downtown szakácsa kezei alatt ezúttal egy tejszínes-gombás gnocchi készül, ami nagyon…
-
Gasztro
Gasztro365: Fish Taco és citrusos limonádé, főzd meg velünk a nyár két nagyágyúját
Gyors, könnyed, olcsó! Ezek jellemzik a Gasztro365 mai adásában bemutatott Fish Tacot, amit ezúttal egy nagyon ízletes, citrusos házi limonádéval…