Kikapcs

Több, mint 26 kilométert fog tekerni Gáspár Laci a Szegedi Gyermekklinika kis betegeiért szombaton

Már közel 2 millió forint gyűlt össze a 2024-es Két Lábon vagy Két Keréken a Szegedi Gyermekklinikáért című sportesemény keretein belül, mindez úgy, hogy még el sem indult a jótékony szegediek százait megmozgató rendezvény.

Immáron hetedik alkalommal rendezik meg a népszerű, jótékonysági eseményt, ahol futni, biciklizni vagy akár sétálni is lehet egy jó ügy érdekében, ugyanis a rendezvényből befolyó összeget száz százalékban a fentebb említett intézménynek ajánlják fel a szervezők. A tavalyi évben példátlan, közel 5 milliós összeg gyűlt össze a Szegedi Gyermekklinika megsegítésére, az idei cél pedig nem is lehet más, mint a rekord megdöntése.

GÁSPÁR LACI IS SEGÍTENI FOG

Az utóbbiban az X-Faktor mentor Gáspár Laci is segíteni fog a szegedieknek. A szervezők három távon várják a szombat délelőtt 10-kor a Lapos Beach-ről induló, majd oda érkező futás-bringázás résztvevőit:

  • Bicikli táv – 26,5 km
  • Futás távok – 6 km és 12 km
  • Séta táv – 4 km

A nevezés szombaton reggel 8:30-tól indul, a bemelegítés pedig ezt követően, 9:30-kor lesz. A nevezési díj egy jelképes 1500 Ft-os összeg, az ezekből beérkező adományok 100%-át a Szegedi Gyermekklinika részére utalják át a szervezők.

AZ ADAKOZÁS MÁR ELŐZETESEN ELINDULT

Az adakozás már előzetesen elindult, több magánszemély és cég már előre átutalt egy-egy jelképes, kisebb vagy nagyobb összeget a nemes cél érdekében. Mint az esemény házigazdájától, Jakab Gusztávtól megtudtuk, a résztvevők között közismert emberek is feltűnnek majd, így többek között a Megasztár című tehetségkutatóban feltűnt, azóta pedig az X-Faktor mentorává avanzsált, több tucat hazai slágert jegyző Gáspár Laci is le fogja tekerni a 26.5 kilométeres távot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb