GasztroKikapcs

Séfháború Szegeden extra bejelentéssel: Gianni apuka lesz!

Bolognai spagetti vagy gulyás leves? Olasz konyha vagy magyar? A kérdést a Monster Downtown szériában ötödik séfháborúja volt hivatott eldönteni, ahol a szegedi séfek Gianni Annoni-t és csapatát hívták párbajra. Az est bejelentése mindenkit leültetett (szó szerint): Gianni Apuka lesz! (gratulálunk)

A magyar és az olasz konyha ínycsiklandozó összecsapásának lehettek résztvevői azok, akik ellátogattak március 5-én a Monster Downtownba. Az étterem legénysége ezúttal Gianni Annonival, a híres olasz származású séffel, televíziós személyiséggel csapott össze.

Fotó: Szabó Dávid

Az előétel borjú hortobágyi, fokhagymás tejfölhabbal volt.

Fotó: Szabó Dávid

Főételnek Borskérges „Budapest” mangalica szüzet, rakott burgonyával szolgáltak fel az ezen az estén versenyzők.

Fotó: Szabó Dávid

Míg desszertként mákos gubát „ahogy mi szeretjük” kaptak az érdeklődők.

Fotó: Szabó Dávid

Az előétel versenyt 60-40%-os szavazással Gianni nyerte, míg a főételek versenyét 55-45%-ban a Monster Downtown csapata. A desszertek és a végeredmény tekintetében döntetlent hirdetett a jóllakott zsűri.

Hogy mégis mindenki győztesnek érezze magát, arról Gianni már a pontozást megelőzően gondoskodott, aki az eredményhirdetés után örömteli bejelentéssel élt, (a videóban 1.17-nél) apuka lesz! Gratulálunk az olasz konyhamágusnak és párjának, Debreceni Zita fotómodellnek! Debreczeni Zita és Gianni egyébként öt éve alkotnak egy párt, a 48 éves séf elmondása szerint már nagyon vágytak egy kisbabára.

https://www.facebook.com/monsterdowntown/videos/649705135856558/?eid=ARBX7CY_dkrdqTCeLIhWGB4Wf2bQLZcBQikl3hnR6mFtpk06rvzt2OHz4Ka1XoWBlcLd_fOHOVVV8YjI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb