Mindenmás

Bizonytalan, hol köthet ki az óceánjáró a szegedi énekessel

Több részletben egyező esetről számolt be két szegedi énekes, akik óceánjárón ragadtak munkájuk során két különböző helyszínen, de ugyanazon oknál fogva. A koronavírus miatti járvány egyikőjüket sem kímélte.

Egy szegedi énekesnő, Zsurkán Zsanett számolt be arról, hogy a Kanári-szigeteken hajóztak és már lassan a hazautazásukra készültek, ami májusban érkezett volna el, hiszen már november óta a hajón tölti a munkanapjait. A járvány azonban őket is megállította, a korlátozások miatt nem tudtak kikötni egyelőre sehol, a vendégeket mégis szórakoztatniuk kellett a nehéz helyzet ellenére is. Az utasokat egyébként március 15-én kimenekítették, a személyzet helyzete kétséges. De, hogy milyen show-kat élvezhetnek Zsanett előadásában:

A vírus járvány miatti intézkedések egy másik énekest is a hajón kényszerített. Tóth Jonathán egy 5000 fős óceánjárón halad, aminek elvileg 6 napos útja lett volna, most mégis 22 napig utaznak Európa felé Brazíliából indulva. Az ő esetében már az induláskor nem jelent meg 1000 utas, akik nem mertek velük tartani. Jonathán elmondása szerint a legborzasztóbb az, hogy nem tudják mi lesz a következő állomás, hiszen Spanyolországot és Olaszországot is lezárták a vírusfertőzés terjedésének akadályozása miatt. A hajón beteg nincs, és a megelőző intézkedéseket is betartják. Folyamatosan takarítanak és lázat mérnek a hajón. Bízunk benne, mielőbb véget ér a káosz.

Kép: Facebook.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb