Mindenmás

Reggeli Pakk 2020.03.19.: napsütés, mélyponton a forint, Bruce Willis 65 éves

Érkezzen a mai pakkunk szegedi infókkal és néhány érdekességgel a nagy világból.

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN

A reggeli 3 fok után újra napsütést várhatunk délutánra, akár 18 fokkal. Úgy tűnik nem hazudtolja meg magát a népi mondás: egyelőre a Sándorok és a Józsefek tényleg zsákban hozták a meleget. Benedekek, holnap rajtatok a világ szeme. :)

Fotó: Szabó Dávid

KÖZLEKEDÉS SZEGEDEN ÉS A KÖRNYÉKEN

A határok lezárva, el kell halasztaniuk a szegedieknek utazásaikat a járvány miatt. A szegedi tömegközlekedés a legújabb infók szerint 68%-os kihasználtságú. Budapest- Szeged útvonalon vonattal közlekedők április 5-től tavalyi menetrend szerint utazhatnak.

NÉVNAPOK, ÉVFORDULÓK

József, Bánk névnapot ünneplünk ma. Szeretettel köszöntjük őket! 1953-ban ezen a napon volt először élőben közvetítve tv-ben az Oscar-díj átadás. A videóban láthatjuk a filmvilág akkori legjobbjait.

Véletlenek biztosan nincsenek, hiszen a mai napon ünnepli 65. születésnapját a Die Hard főszereplője, Bruce Willis. A mai évfordulók a filmrajongóknak kedvezett.

Fotó: femina.hu

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNIA KELL

Történelmi mélyponton van a forint, 351,8 Ft-nak felel meg 1 €. Március 18-án a miniszterelnök Facebook oldalán került bejelentésre, hogy év végéig nem kell hiteltörlesztőt fizetniük az ebben érintett magánszemélyeknek és vállalkozóknak. A Magyar Nemzeti Bank javaslatot tett a kormány felé a babaváró hitelek kapcsán a gyermekvállalásra rendelkezésre álló határidők kitolására. Ebben döntés még nem született.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb