MindenmásSzegedi Arcok

Szeged365 exkluzív: az óceánjárón rekedt szegedi énekesnő jelenti

A Kanári-szigeteken hajózó luxus óceánjárón rekedt Zsurkán Zsanett szegedi énekesnő. Az utasokat március 15-én kimenekítették a hajóról, a személyzet sorsa azonban kétséges.

A szegedi énekesnő ezeket a sorokat osztotta meg velünk:

“Sajnos még mindig nem tudunk kikötni, csak napok óta sodródunk lehorgonyozva a tengeren. A Las Palmas-i parthoz közeli részt el kellett hagynunk, mert az erős hullámlökések már nem voltak biztonságosak. Ezért átjöttünk Tenerife-hez közel, és itt lehorgonyoztunk, de itt sem sokkal biztonságosabbak a hullámlökések. El akarják kezdeni evakuálni a személyzet egy részét, csak nem tudunk kikötni. Maximum mentőcsónakokkal tudnák kiküldeni a partra az embereket, de gondolom, várnak a spanyol hatóságok engedélyére.

A cég továbbra is mindent megtesz a személyzet ellátásáért, de gondolom a tartalékok fogynak, ahogy az üzemanyag is.

Zsurkán Zsanett szegedi énekesnő: “Sajnos még mindig nem tudunk kikötni, csak napok óta sodródunk lehorgonyozva a tengeren.” Fotó forrása: Facebook, Zsurkán Zsanett

Hivatalos megbetegedések nincsenek, de tesztelések sem. Senki nem tudja, kik lesznek haza küldve, és hogy meg tudják-e oldani a hazáig reptetésüket. Jelenleg további információkra várunk. Folyamatosan tartom a kapcsolatot más hajón rekedt ismerősökkel. Vannak akik az óceánt szelik át, hogy visszakerüljenek Amerikából meg Ausztráliából Európába. Néhány hajón még ott van az összes utas is. Van olyan hajó, ahol kitört a járvány. Szóval mi még aránylag szerencsések vagyunk.”

De, hogy milyen show-kat élvezhetnek a vendégek Zsanett előadásában:

Forrás: Zsurkán Zsanett, Facebook

Pár napja írtuk Zsanettről és az épp Brazília felé hajózó Tóth Jonathánról:

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb