Mindenmás

Szeged365: köszi Nektek! + bemutatkozunk :)

Egyetlen szó, az első nap margójára: köszönjük! Brutál pörgős, egyben fantasztikus napon vagyunk túl, amely hála Nektek, újdonsült olvasóinknak, parádés, euforikus, imádnivaló hangulatban telt!

Köszönjük…

…a rengeteg kommentet, üzenetet, e-mailt

…a sok-sok bíztatást, dícséretet

…a tengernyi, khm, tiszányi ötletet, kritikát, témajavaslatot

…és legfőképpen azt, hogy vagytok nekünk: az első nap statisztikái alapján elég szép számban összeszaladtunk itt, a Szeged365.hu – n!

A nagy rohanásban alig maradt időnk bemutatkozni Nektek, aminek most végre-valahára, a nap végére eljött az ideje. Íme a mi kis szerkesztőségünk, ízig-vérig szegedi arcokkal, jelen pillanatban – a helyzetre való tekintettel – home office-ból pörögve (a fotók hétfőn este készültek, szintén otthoni munkakörülmények között, egy durván zúzós kis nap után):

KISHÁZI SÁNDOR

alapító, főszerkesztő, újságíró

kontakt: [email protected]

Kisházi Sándor vagyok, apa, férj, főszerkesztő, újságíró, marketinges, rendezvényszervező, ex – rádiós. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció-történelem szakán végeztem, 7 évig voltam a Rádió 88 délutáni, majd reggeli műsorvezetője, 2012 óta a Starlight – Events in Motion ügyvezetőjeként (is) pörgök éjjel-nappal. Marketing – és PR menedzserként 6 évig toltam a Szegedi Borfesztivál, a Bortér, a Szegedi Karácsonyi Hetek, főszervezőként pedig 4 évig a Deja Vu Fesztivál, az augusztus 20-i Rakpartfeszt, a Gerilla Gourmet és a Chili Weekend szekerét, emellett a csapatunkkal rengeteg imádnivaló szegedi kis – és középvállalkozást segítünk kommunikációs ügynökségként. Hogy mit jelent nekem Szeged? Mindent. Itt ismertem meg a gyönyörű Feleségem, ide született a meseszép Kislányom, imádom Szeged pezsgését, a fesztiválokat, a mediterrán éjszakákat, a téli kikötő hangulatát, a mosolygós szegedieket. Köszönjük, hogy bennünket olvastok!

KISS BALÁZS

alapító, kereskedelmi vezető, újságíró

kontakt: [email protected]

Aki ismer tudja, imádom Szegedet! Ma is emlékszem, hogy milyen izgalmas volt gimisként a Szeged Televízió-ban műsort vezetni, miközben hol egy idegenlégiós, hol pedig Lékó Péter volt a vendégünk…elképesztően jó érzés volt vezetni a Rádió 88-ban a “Westcom Lécci”-t, később imádtam minden reggel ébreszteni Szegedet a Cafe 88-ban! Brutálisan jó élmény volt, amikor a csapatunkkal gigantikus fesztiválokat rendezhettünk és alapíthattunk meg Szegeden! Most egy újabb álom valósul meg: Szeged extravagáns, vagány, de szerethető hírportálja, a Szeged365.hu! Nem titkolt vágyam, hogy a lehető leggyorsabb, objektív hírek mellett a lehető legtöbbet tudjunk segíteni a szegedieknek! Mindenkinek előre is köszönöm, hogy figyelmével, véleményével segíti a munkánk!

BOROS TAMÁS

újságíró, szerkesztő-riporter

kontakt: [email protected]

Mindig is Szegeden éltem, ennél lokálpatriótább már csak akkor lehetnék és leszek, amikor idősebb leszek. Végzettségem szerint jogász vagyok, de sokkal hamarabb írtam újságokba, mint hogy megkaptam volna a diplomámat. Mondhatni, sorsszerű ez a pálya. Egyébként is dolgoztam újságnak, online zsurnaliszta is voltam (és vagyok), tevékenykedtem rádióban és tévében egyaránt, a Civil Hang Stúdiótól kezdve az Átlátszó.hu-n át a Klubrádióig.

Szóval, jól érzem magam ebben a közegben. Legyen szó közéletről, politikáról, sportról, a művészetek meg a történelem a szívem csücske. És jól érzem magam Szegeden is!

LÉVAI FERENC

újságíró, sportriporter

kontakt: [email protected]

Tősgyökeres szegedi vagyok, aki a Tiszában tanult meg úszni, innen választott feleséget és minden iskoláját itt járta ki a testnevelés szakos általános iskolától a testnevelés-földrajz szakos tanári diplomáig.

Kenus ifjúsági magyar bajnok és válogatott voltam. 

A sport az iskola után is megmaradt, a Szegedi Városi Televízióban, majd a Sport Klub tévében dolgoztam, később a DigiSport indulásától közel 10 évig voltam kommentátor és műsorvezető a csatornánál. Jelenleg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgó klub sajtófőnöke vagyok és egy kislány, Luca boldog édesapja. 

BESZÉDES HENRIETTA

újságíró

kontakt: [email protected]

Beszédes Henrietta vagyok, 27 éves újságíró és két kisfiú büszke anyukája. Életem legfontosabb eseményei Szegedhez kötnek. Itt tanultam, itt születtek a gyerekeim, itt ismertem meg a szerelmem és mentem férjhez és ebben a városban szereztem életem legnagyobb tapasztalásait. A szegedi Telin Televízió munkatársa voltam műsorvezető-riporterként,  valamint rádiós tapasztalatot is szereztem a Tisza Rádiónál. Szeretem Szegedet a pezsgő belvárosáért, a hangulatos Karácsonyi Vásárért és az élettel teli Borfesztiválokért.

SZABÓ DÁVID

fotóriporter

kontakt: [email protected]

8 éve élek Szegeden, 3 éve foglalkozom fotózással. Mindig is szerettem a valóságot bemutatni, igyekszem a képeim által ezt tenni a Szeged365-ben is. A szívemhez legközelebb a sportfotózás áll. Szerencsésnek érzem magam, mert a munkám nem csak hivatás számomra, hanem hobbi, szerelem is.

Szóval, innentől kezdve: Szeged365.hu – szegedi, független, igazi! Számíthatsz Ránk a mindennapokban és mi is számítunk Rád: „dobd be” a véleményed, meglátásaid az oldalunkon lévő ötletládába, tartozz a virtuális családunkba, formáljuk együtt a Szeged365.hu-t! Ne feledd: a kritika fejleszt, a dícséret pedig szimplán mocsok jól esik, ne tartsd magadban egyiket sem!

Vigyázz magadra és szeretteidre, moss gyakran kezet és szépen kérünk (leszámítva, ha a hivatásod vagy egészségügyi helyzeted el nem szólít): maradj otthon!

Baráti üdvözlettel:

a Szeged365.hu csapata, szerkesztősége

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb