Mindenmás

Napi Pakk, kedd: hideg, Gábor névnap, táncőrület, adómentesség

Szegeden és országosan is marad a nem várt, hideg időjárás. 60 éves a Dirty Dancing női főszereplője. Boldog névnapot a Gáboroknak és a Karináknak!

IDŐJÁRÁS SZEGED ÉS KÖRNYÉKE:

A hőmérséklet -1 és 6 fok között lehet. Hideg és csapadékos időnk lesz ma is. Szegeden egyelőre nem marad meg a hó, inkább csak havas esőre számíthatunk.

KÖZLEKEDÉS SZEGED ÉS KÖRNYÉKE:

Baleset, torlódás, rendkívüli közlekedési eseményt nem jelenthetünk Szegedről vagy környékéről. Bizonyára kevesen utaznak a járványra való tekintettel.

NÉVNAPOK, ÉVFORDULÓK:

Gábor és Karina névnapot ünneplünk ma. A leggyakoribb férfi nevek között a Gábor név a 7. a listán, 159.367 férfi viseli ezt a nevet Magyarországon. A Karina női név olasz eredetű, Gáborral ellentétben ő nem szerepel a 100 leggyakoribb név között.

Ma ünnepli születésnapját Jennifer Grey, a 80-as évek sikerfilmjének női főszereplője. A Dirty Dancing zene-és táncőrületet indított el, sőt, Oscar-díjat is kapott.

A Dirty Dancing népszerű jelenete
Videó: Youtube

AMIT MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Március 23-án az operatív törzs sajtótájékoztatóján Orbán Viktor bejelentette, hogyan védekezünk a koronavírus-járvány idején egészségügyi, rendőri, katonai oldalról és a gazdaságban. Botka László azonnali hatállyal bezárta a Cserepes sori piacot, egyben a helyzetre való tekintetteé tovább szűkítette a szegedi tömegközlekedést. Ha szeretnéd tudni, Téged miben érintenek a fentiek, fusd át a tegnap esti, napi összefoglalónkat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb