Közélet

Szegedi Hősök: a Szegedi Gyermekklinika dolgozóit leptük meg!

Egészségügyi dolgozók, mentősök, orvosok, nővérek, betegápolók, rendőrök, tűzoltók, ételfutárok, élelmiszerbolti eladók, patikusok… nekünk Ti vagytok a mindennapok szuperhősei, az igazi Szegedi Hősök!

Köszönjük, hogy vagytok, köszönjük, hogy azért dolgoztok (kitéve magatokat a koronavírus rémének), hogy mi, a többi szegedi biztonságban lehessen.

Hősök vagytok.

Éppen ezért összegyűjtöttük Szeged legtettrekészebb vállalkozóit és elindítottunk egy közös kezdeményeztést: indul a Szegedi Hősök, melynek célja, hogy feldobjuk a napotokat, hogy éreztessük Veletek, mennyire hálásak vagyunk az erőfeszítéseitekért mi, szegediek.

SZEGEDI HŐSÖK, A NYITÁNY

Kedd délután szuper egészséges ételeket, köztük salátákat, frissensülteket és minden földi jóval megtöltött tortillákat, nomeg (a hölgy kollégáknak) gyönyörű virágcsokrokat vittünk a Szegedi Gyermekklinkára, karöltve a Pizzamonster Streetfood & Grill, a Royal Fleur, nomeg a Dél-Alföldi Polgári Egyesület csapatával. A tegnapi indulásunk óta jópár e-mailt kaptunk Tőletek, olvasóinktól (akiknek nagyon, de nagyon hálásak vagyunk), hogy itt lenne az ideje egy kis örömöt vinni az ott dolgozó orvosok, ápolók, nővérek hétköznapjaiba, mi pedig cselekedtünk. Köszönjük a tippet, a lehető legjobb helyre, igazi hősökhöz került a meglepetés, de helyettünk beszéljenek inkább Dávidunk képei:

Őrületesen nagy pacsi, köszönet és virtuális ölelés (közelről most, a koronavírusra való tekintettel ez most tilos) a Dél-Alföldi Polgári Egyesület, a Pizzamonster Streetfood & Grill és a Royal Fleur csapatainak, a szörnyek közel 20 adag bestiálisan finom, echte szegedi streetfood költeménnyel, a királyi csapat pedig egy komplett virágoskertnyi, meseszép, mediterrán virágcsokorral lepte meg a hősies, szegedi egészségügyi dolgozókat.

PÁR GONDOLAT A MAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINKTŐL

Mizsik Attila, tulajdonos, Pizzamonster

“Minden tiszteletünk, elismerésünk az egészségügyi dolgozóké, rendőröké, tűzoltóké, akik a legnehezebb helyzetekben is derekasan, igazi szegediként kell, hogy helyt álljanak, ők azok, akiknek nincs home office. Amióta kritikussá vált a helyzet, külön hangsúlyt kaptak a mi életünkben is: 13 szegedi intézménybe – kórházba, tűzoltóságra, rendőrségre – szállítunk egészséges, laktató ebédeket nyomott, a lehető leggazdaságosabb áron, profit nélkül, hogy segítsük a munkájukat.”

Mizsik Attila, Pizzamonster (balról, mellette Jancsa Jani, alias a Burgerpápa)

Kovács Krisztián, tulajdonos, Royal Fleur:

(Boros Tamás kollégánk riportja)

SZEGEDI HŐSÖK, A FOLYTATÁS

Ti, a Szeged365.hu olvasói kezdtétek és a Tiétek a folytatás lehetősége is. Van olyan ismerősöd, barátotod, aki erőn felül teljesít, aki most, a koronavírus okozta vészhelyzetben is keményen dolgozik? Mentős, rendőr, bolti eladó, futár, orvos…?

Nevezd be a Szegedi Hősök játékunkba és mi – újdonsült partnereink, tettre kész szegedi vállalkozók segítségével – meglepjük!

Mától kezdve március 31-ig, minden nap kisorsolunk valakit a benevezettek közül, akinek eljuttatjuk partnereink nyereményeit! 24 óránként sorsolunk, az első sorsolás és eredményhirdetés időpontja: 2020. március 25., 20:00! Az első nyertesünket rögtön a sorsolást követően, másnap már meg is lepjük. A nyereményt ezúttal a Trója Ételbár, Szeged autentikus mediterrán étterme ajánlotta fel, a szerencsés hőst egy két fős gyros box meghívással lepjük meg, természetesen a munkahelyére szállítva!

Klikk a Hétköznapi Hősök applikációba, nevezd be azt, aki szerinted igazán megérdemli:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb