Szegedi Arcok

Szegediek a világ körül: Miami-ban élő szegedi divattervezőt inspirál a koronavírus

A szegedi Bakai Réka 8 éve költözött Amerikába, előtte Szegeden élt, tanult. Miamiban “Fashion” szakon végzett és azóta is divattervezéssel foglalkozik. Férje, Clayton Sturgeon zenész, énekes, gitáros. Réka beszélgetésünkben azt mondta, közösen összefogva párjával hozzák ki a legtöbbet a karantén időszakából otthonról tevékenykedve.

LaReeka Design néven ismert oldalt működteti, ami egyben a saját márkájának is a neve. Büszke arra, hogy szakmájában minden fázist ő irányít. A tervezést, szabásmintákat, a varrást, saját online felületeinek modellje és ő készítette a weboldalát is.

A koronavírus időszakában egyedi készítésű maszkokat gyárt, fürdőruhákkal és kabáttal egy szettben. Erről -ahogy ő mondta- egy pozitív videót is készített, hiszen azt vallja, hogy inspirálódni, új ötleteket szerezni is lehet egy ilyen önkéntesen otthon töltött időszakban.

Réka férje sem tétlenkedik a járvány idején. A fenti videóban is saját szerzeménye hallható, amit itt hallgathatnak meg a Szeged365 olvasói:

A járvány idején természetesen ők is minden intézkedést betartanak, de mindenek előtt igyekeznek a pozitív oldalát nézni ennek az időszaknak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb