KözéletMindenmás

Szegedi Hősök: a troli – és villamosvezetők előtt tisztelegtünk (galériával)

Szegedi busz-, troli- és villamosvezetők, köszönjük, hogy vagytok nekünk! Ma délután, a Royal Fleur és a Dél-Alföldi Polgári Egyesület csapatával közösen az SZKT hölgy sofőreit leptük meg egy-egy cserepes virággal.

Tegnap elindítottuk a Szegedi Hősök sorozatunkat, melyben Ti, a Szeged365.hu újdonsült olvasói mondjátok meg, ki(k)nek kedveskedjünk azok közül, akik a koronavírus-krízis idején is kénytelenek dolgozni. Kedden a Szegedi Gyermekklinika kollégáihoz ugrottunk be rengeteg Pizzamonster finomsággal, ma azonban – a kérésetekre – a szegedi járművezető hölgyekkel éreztettük: nagyon fontosak nekük, szegedieknek. Kollégáink a megállókban várták a járatokat, ha hölgy sofőrt láttak a fülkében, felkéredzkedtek a járatra egy rövid köszöntés erejéig – természetesen maszkban, az egészségügyi előírásokat betartva.

Időközben az első sorsolást is megejtettük: a Szegedi Hősök sorozatunkban egy játék is fut, ahol a keményen dolgozó ismerőseiteket tudjátok nevezni. Az applikációnk sorsolt, holnap egy szegedi fiatalembert lepünk meg egy kiadós ebéddel a Trója Ételbár jóvoltából a Szegedi Mentőállomáson.

Neveznél valakit? Van olyan ismerősöd, akire ráillik a Szegedi Hős jelző?

Klikk a “nevezés” gombra, holnap este újra sorsolunk:

Korábban írtuk: kedd délután szuper egészséges ételeket, köztük salátákat, frissensülteket és minden földi jóval megtöltött tortillákat, nomeg (a hölgy kollégáknak) gyönyörű virágcsokrokat vittünk a Szegedi Gyermekklinkára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb