Gasztro

Gasztro365: indul a házi főzőshow!

Extravagáns fogások, pici pénzből, az otthon betárazott alapanyagokból? Vasárnap délelőtt indul a Gasztro365, a Szeged365.hu házi videoblogja, egyben gasztro-showja, benne hétről hétre segítünk, hogy az önkéntes karantén idején is Te lehess a konyha tündére… mit tündére, Istennője!

A Gasztro365 főhőse Szeged okleveles gasztro-alkoholistája, a Pizzamonster tulaja, a Konyhafőnök egykori versenyzője, a sommelier-ből lett szegedi gasztro-őrült, Mizsik Attila.

Az első főzőcske: 2020.03.29., vasárnap 10:00!

Holnap egy spenótos toszkán tagliatelle-t fogunk elkészíteni, ha szeretnéd velünk csinálni, ezeket készítsd be hozzá: friss csirkemellfilé, széles metélt tészta (tagliatelle), paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, olíva olaj, spenót, paradicsom püré, tejszín, márványsajt vagy gorgonzola, petrezselyemzöld, só, bors, pirospaprika.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb