Hirdetés
Hirdetés
1.3 C
Szeged
2021, január 21., csütörtök

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Szeged365 karantén live: a legpörgősebb szettek, szombat estére

Szeged365 karantén live: a legpörgősebb szettek, szombat estére

Kitört a szombat este, de kérünk akkor se indulj el, ha már nagyon benned van a boogie: kijárási korlátozás van, ráadásul minden diszkó, pub, klub zárva. A Szeged365.hu megmenti az estéd: összekaptuk az ország top live szettjeit, válassz egy élő stream-et, adj hangerőt és már repítünk is a Hungiba, Sing Singbe, JATE Klubba, Retro-ba (persze csak virtuálisan)

METZKER VIKI

A szőkeség a Maradj Otthon! Fesztivál keretein belül tolja az elektronikát ma este, naná, hogy élőben. Az egykori Év Playmate-je (2007) 6 évig egy pár volt Andro-val, akivel a Szeged365.hu egyetlen estére (virtuálisan) összehozza: gy görgetéssel lejjebb Andro muzsikál Nektek, szintén élőben.

Viki live stream-jéhez klikk Viki képére:

LOTFI BEGI ÉS ANDRO

Viki ex-pasija, Andro kb már lassan szegedinek számít, annyit lépett fel mifelénk. Bírjuk a fejét, főleg, hogy 2005-ben ő volt az első magyar DJ, aki a DJ Mag listájában szerepelt 146. helyezettként. Csak hogy értsétek, miért olyan nagy durranás ez: Paul Kalkbrenner most a 92., Solomun a 100. Így már nem is olyan rossz egy 146. helyezés, igaz?

Begi perzsa származású, innen ered különleges hangzású neve. Az egzotikus közel-keleti nagyvárosban, az iráni Teheránban született, és bár még gyermekként költözött családjával együtt Magyarországra, sohasem felejtette el, honnan érkezett. Zenei világának színessége is talán éppen ennek a multikulturális háttérnek köszönhető.

A két srác ma este szintén a Maradj Otthon! Fesztivál keretein belül pörög, az élő stream-hez itt is a fotóra kell kattintanotok:

STERBINSZKY ÉS MYNEA

Minden valamire való szegedi classic house rajongó bálványa, Karcsinszky barátunk live stream-jéről már lecsúsztunk, de mivel a lányával, a szintén bakelitvirtuóz Mynea-val pörgött tegnap este egy orbitálisat, nem bírtuk ki, hogy ne osszuk meg Veletek.

Epik.

▶️ Az első karantén live-unk.

Közzétette: Sterbinszky – 2020. március 27., péntek

ÉS AKKOR EGY IGAZI SZEGEDI: PETERSLOUNGE

Szikriszt Petit, aka Peterslounge-ot már nem kell bemutatnunk, de ha mégis, ő az a fickó, aki nem vereti le a fejed a keverőpult mögül: ambient, deep house, lounge az ő igazi erőssége, otthoni borozgatáshoz, beszélgetéshez, olvasáshoz a totális full extra.

A mai live szett 23:00-kor kezdődik, amint rajtol, kitesszük.

Közzétette: Peter Szikriszt – 2020. március 29., vasárnap

Ha elektronikus zene helyett egy kis 90’s dancefloor-ra fáj a fogad, nézz át az I Love Retro online fesztivál stream-jére, amit a JATE klub guru Mára Krisz szervez, többek között az ország legszomorúbb szamurájával és a bőrnadrágban vízrúgdosás olimpiai aranyérmeseivel, a ShyGys-szal, náluk 23:30-ig megy a buli, egy pesti raktárépületből:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -