Hirdetés
Hirdetés
-5.3 C
Szeged
2021, január 16., szombat

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Sport Bánhidi Bence majdnem focista lett, de így is fújhatja....a sípot!

Bánhidi Bence majdnem focista lett, de így is fújhatja….a sípot!

Exkluzív interjú a MOL-Pick Szeged és a magyar kézilabda válogatott játékosával.

Bánhídi Bence mindenhol kitűnik. Nem csak a pályán, jó teljesítményével, de méretei miatt, akár egy labdarúgó stadion lelátóján is. Többen is észrevehették például, amikor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia nézőterén tűnt fel.

Szeged365.hu: Szereted a focit?

Bence: Védő voltam. Mindig szerettem meccsre járni, kevesen tudják, de fiatalként játékvezetői vizsgát is tettem. Kedvenc csapatom az FC Barcelona.

A Szeded365.hu olvasói is láthattak kötényben a Facebook-profilodon. Mit tudsz elkészíteni?

Bence: Mindig szerettem a konyhában tevékenykedni. Ez egy hobbi nálam. Most van idő rá bőven, ezzel is lefoglalom magam. A csapatra jellemző a konyhaművészet, elég csak Jorge Maquedat megemlíteni, aki különleges ételeket is készít.

https://www.facebook.com/banhidi27/photos/pcb.2509675846027557/2509675712694237/?type=3&theater

Szeged365.hu: Hogyan töltöd a napjaid?

Bence: Nem könnyű most a mi életünk sem. Minden napunkat a mozgás határozta meg, most ebben korlátozva vagyunk. Edzem, ahogyan tudok, Bubori Kornél erőnléti edző mindenki számára kidolgozott egy tervet, az alapján tréningezünk mindennap. De ez nem olyan, mintha együtt lennénk. Főként erőnléti feladatokat végzünk. A labda viszont iszonyatosan hiányzik, egyre jobban viszket a kezem, játszanék már.

Maradj otthon és maradj mozgásban!#maradjotthon #stayhome #banhidi27

Közzétette: Bánhidi Bence hivatalos rajongói oldala – 2020. március 17., kedd

Szeged365.hu: Csapatsportot űző sportolóként mi a legnehezebb az egyedüllétben, készülésben?

Bence: Mindenkinek nehéz. Teljesen megváltozott az emberek élete. Hetekkel ezelőtt ezt nem gondolta volna senki sem, hogy ilyen helyzetben kell élnünk. Nem könnyű. Nekem is távol vannak a szeretteim, nem találkozhatom velük, nekem most ezt a legnehezebb feldolgozni.

Szeged365.hu: Várható, hogy az úszókhoz, kajak-kenusokhoz hasonlóan zárt, közös edzőtáborban készüljetek a csapattársakkal?

Bence: Egyelőre nem tudok ilyen tervről, napi szinten tartjuk a kapcsolatot a szakmai stábbal, egyelőre azt kérik tőlünk, hogy mindennap végezzük el azokat a feladatokat, amit kérnek tőlünk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -