Gasztro

Gasztro365: spenótos toszkán tagliette (videóval)

Szeretnéd megtanulni a konyhaművészet csínját-bínját az önkéntes karantén időszaka alatt? Nem ígérjük, hogy a nyárra Te leszel az új Gordon Ramsey (persze, még simán lehetsz), de azt igen, hogy megtanítunk néhány olyan étel elkészítésére, amelyek garantált sikert aratnak majd a családtagjaid körében! Indul a Szeged365.hu gasztro-videoblogja, minden vasárnap délelőtt!

Utadon a Gasztro365 főhőse, Szeged okleveles gasztro-alkoholistája, a Pizzamonster Streetfood ‘n Grill tulaja, a Konyhafőnök egykori versenyzője, Mizsik Attila fog vezetni.

SPENÓTOS TOSZKÁN TAGLIATELLE

Villámgyorsan elkészíthető, egyszerű de extravagáns olasz csoda, viszonylag könnyen elérhető alapanyagokkal, amelyek java része jó eséllyel kéznél lehet otthon.

HOZZÁVALÓK

Csirkemell filé, széles metélt tészta, paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, olíva olaj, spenót, paradicsom püré, tejszín, márványsajt vagy gorgonzola, petrezselyemzöld, só, bors, pirospaprika.

AZ ELKÉSZÍTÉS

Próbáld ki Attila receptjét, nekünk spec ketté állt a fülünk tőle (miután a videót felvettük, valakinek ugye meg is kellett ennie az elkészült csodát…)

Reméljük, gigantikus sikert aratsz vele a konyhában!

Kellemes, izgalmas sütés-főzést kívánunk Nektek, a jövő hétvégén újra jön a Gasztro365!

A Gasztro365 partnere, egyben a felvétel helyszíne:

Pizzamonster Streetfood ‘n Grill – ha szörnyen éhes vagy!

Szeged, Csongrádi sugárút

+3630 321 321 8

https://new.pizzamonster.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb