Szegedi Arcok

Kiszabadult a luxushajó fogságából a szegedi énekes

Jól van, de két hétre Tóth Jonathán szegedi énekesnek is karanténba kell vonulnia, miután végre hazatért Portugáliából a luxushajóról, amin a koronavírus-helyzet miatt kint ragadt. Nincs kétségbeesve, új dalokat fog otthon gyakorolni a kötelező 2 hét alatt. A szomszédai ebben támogatják is.

Éjjel 3-kor érkezett haza, meséli a Szeged365-nek Tóth Jonathán, akinek kálváriájáról már korábban is írtunk. A repülőtéren egyből megmérték a lázukat és rendőri felvezetéssel jöttek hazáig busszal.

Azóta ki kellett a piros cédulát akasztani az ajtajára, és a rendőrség elvileg ellenőrizheti telefonon és személyesen is, hogy otthon van-e. Még a Szeged365 hívására is azt hitte, hogy a rendőrség keresi őt.

Ilyen piros karanténos lap van felfüggesztve most Tóth Jonathán ajtajára is (Fotó: Tóth Jonathán Facebook)

Jonathán elmondta, ezalatt az idő alatt új dalokat fog otthon gyakorolni. Biztos benne, hogy ez a szomszédoknak nem fog gondot okozni. Az egyikőjük például már meg is kérte, hogy nyitott ablaknál gyakoroljon. Itthon a legjobban a családja hiányzik Jonathánnak. Azt mondta, amint vége a karanténnak, szeretné meglátogatni a nagymamáját.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb