Sport

“SuperMario” 2023-ig marad a MOL-Pick Szegednél

A szegedi kézilabda klub 2023-ig meghosszabbította szerződését szlovén jobbszélsőjével. Mario Sostaric 2016 óta erősíti a Tisza-partiakat. A válogatott játékos szerint a világ legjobb szurkolói a szegediek.

A játékos szerződésének módosításáról a klub hivatalos honlapja is hírt adott. Sostaricot otthonában érte a jó hír, amire rögtön reagált is.

Mario: “Amióta Szegeden játszom, azóta nyertünk jó pár címet, de nem akarok ennyivel megelégedni. Nagyobb címeket, nagyobb győzelmeket szeretnék még elérni, ez a célom. Az elvárások reálisak, évről évre erősebbek vagyunk, és képesek vagyunk arra, hogy nagy győzelmeket arassunk. Megtiszteltetés ilyen társakkal egy csapatban szerepelni, ez igazi kiváltság számomra. Nekünk van az egyik legjobb szurkolótáborunk Európában, sőt, talán a világon a legjobb. Hihetetlen erőt adnak, és nemcsak akkor vannak mellettünk, amikor nyerünk, hanem akkor is, amikor veszítünk. Ez hihetetlen érzés! Szeretném megköszönni nekik, hogy ilyenek, és bízom benne, hogy továbbra is ilyen szeretettel támogatnak bennünket a jövőben is.”

Mario Sostaric pályafutása számokban a KÉKEKnél: 91 magyar bajnoki vagy magyar kupameccs, 358 gól. Idei bajnokság: 17 összecsapás, 113 gól. A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában:141 gól, amivel a 11. legeredményesebb játékos a klub összesített BL-góllistáján. A hosszabbítás után talán nem nagy kockázat kijelenteni, benne lesz a TOP 10-ben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb