SportSzegedi Arcok

Szeged365 Challenge: eredményt hirdetünk! A csúcs: 1457 dekázás, videóval!

Egyszerűen zseniálisak vagytok! A Szeged365.hu olvasói bebizonyították: a szegediek a világ legsportosabb, egyben legkreatívabb emberei, fergeteges videók érkeztek a #dekázzotthon kihívásunkra! Következzen a hivatalos eredményhirdetés, kapaszkodjatok: az U13-as Barna Dani 1457-et dekázik a cikk fináléjában!

OKÉ – OKÉ, DE MI IS EZ?

Szeged365 Challenge, avagy sportos kihívások, az unalom, a mozgásszegény életmód és a karantén-depi ellen. A #dekázzotthon kihívással kezdtünk, hamarosan jön a következő, ezentúl minden héten más és más, otthonról teljesíthető sportos kihívásokkal várjuk az önkéntes karanténban senyvedő szegedieket. Most épp az volt a feladat, hogy dekázzatok otthon (labdával, slozi-papírral, pálinkás üveggel vagy bármivel) A.: minél többet, B.: minél kreatívabban és töltsétek fel a produkciókról készült videókat a Facebook oldalunkra. A legjobb produkciókat full extrás Szeged365.hu pakkokkal jutalmazzuk!

Versenyen kívül, mi is belehúztunk a hétvégén:

https://www.facebook.com/szeged365/videos/519749565582013/

A LEGJOBBAK

Felnőtt (14 év feletti) dekaverseny: Bertáné Trapp Helga

Helga a 15 éves nagyfia videóját töltötte fel, aki a garázsban tolta David Beckham style. Helga leírása szerint 100-ig tudta számolni a produkciót. Mi kb 10x néztük meg a videót, 154 dekát számoltunk! Gratulálunk Nektek!

A nyereményeid: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Rozmaring Ételbár napi menü + 2 db Delimo Kézműves Cukrászda (Az Év Kávézója 2019 országos közönségszavazás, első helyezett) sütemény az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba. Gratulálunk, a kollégáink 48 órán belül felveszik Veletek a kapcsolatot a nyereményátvétel és kiszállítás kapcsán.

Gyermek (14 év alatti) dekaverseny: Mádi Flórián

22 dekázás, wc papírral, a kandalló előtt, Mádi Flóri, ezt megcsináltad! Zseniális produkció, öröm volt minden pillanata!

A nyereményeid: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Pizzamonster Streetfood ‘n Grill pizza az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba. Gratulálunk, a kollégáink 48 órán belül felveszik Veletek a kapcsolatot a nyereményátvétel és kiszállítás kapcsán.

Szeged365 különdíj: itt nem a dekázott mennyiség számít, hanem az, hogy milyen jópofán, viccesen vagy épp egyedi stílusban tolod az ipart! A Szeged365.hu szerkesztőségének komoly fejtörést okoztatok, mivel egytől-egyig zseniális produkciókat láttunk Tőletek. A legnagyobb meglepetést Eperjesi Erika videója okozta, ahol, miután a főszereplő fiatalember kb. a tizedik deka után ellövi a labdát, saját maga kapja el a garázsbejáró másik végén. Esküszünk, azt hittük, vágási trükk, aztán kiderült: ikrek tolják a dekázást, freestyle stílusban! A videó nálunk mindent vitt, a különdíj a Tiétek!

A nyereményeitek: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Trója Ételbár gyros box házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba. Gratulálunk, a kollégáink 48 órán belül felveszik Veletek a kapcsolatot a nyereményátvétel és kiszállítás kapcsán.

ÉS A #DEKÁZZOTHHON CHALLENGE EXTRA KÜLÖNDÍJA: 1457 dekázás!

Extra különdíjat érdemel az U13 – as Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékos szegedi Barna Dani, aki valami egészen eszméletlen teljesítménnyel, 1457-et dekázott! Hatalmas gratula a produkciódhoz, rólad még sokat fogunk hallani! Dani, felnézünk rád!

A nyereményeid: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Trója Ételbár gyros box házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba. Felnézünk rád!

A Szeged365 Challenge folytatódik, hamarosan jövünk az újabb otthoni kihívásunkkal! Addig is, tartsatok ki, vigyázzatok magatokra és kérjük, maradjatok otthon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb