Közélet

Koronavírus, vasárnap: Csongrád megye a 3. legfertőzöttebb; holnaptól ingyenes a parkolás Szegeden (is)

A megyei adatok nem túl bizalomgerjesztőek, sajnos mi vagyunk a harmadik legrosszabb helyzetben. Az országos tisztifőorvos szerint Budapesten robbanhat be a járvány. Holnaptól ingyen parkolhatunk az egész országban, így Szegeden is, közterületen. Vasárnapi koronavírus összefoglaló.

733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, ebből kereken 30-an vannak Csongrád megyében. Elhunyt újabb két 80 év feletti idős beteg, és 66 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Hivatalosan 30 igazolt koronavírus fertőzött van Csongrád megyében, így a megye az ország 3. legfertőzöttebb megyéje. Az országos tisztifőorvos szerint Budapesten berobbanhat a járvány. Jelenleg Budapest és Pest megye a legfertőzöttebb:

Hogy valami jó is legyen a sok rosszban, Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a köztéri parkolás mindenütt ingyenes lesz hétfőtől. Tehát, Szegeden ingyenes a parkolás!

Témába vág: Dr. Szalma Ibolya szegedi, klinikai szakpszichológussal arról beszélgettünk, hogy vannak családok, ahol az összezártságon túl nehézséget okoz az is, hogy az egyik fél alkohol vagy drogproblémákkal küzd. Hogy ilyenkor mi a teendő, kiderül az elismert szegedi pszichológussal folytatott beszélgetésünkből:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb