Kikapcs

Karantén Programajánló: online fitnesz Szegedről, Sebestyén Balázs challenge, Slash a nappalidban

Nálunk a hétfő is péntek! Nomeg szombat, vasárnap, csütörtök… ha Te is kevered már a napokat, elég valószínű, hogy (velünk együtt) elindultál a home office – becsavarodás útján. Dobd el a laptopod, lazíts egyet, kapcsolj ki a Karantén Programajánlóval, szerintünk Rád fér! Szerinted?

HÉTFŐ: A KANAPÉKONCERTEK VILÁGNAPJA SZEGEDEN

Elképesztő felhozatallal készült a Maradj Otthon! Fesztivál csapata, élükön a SZIN szervezőivel és a szegedi Grand Café üzemeltetőivel.

Ma este 19:00-kor Sebestyén Balázs folytatja a #maradjotthonchallenge-et: a saját és a Maradj Otthon! fesztivál Facebook oldalán élőben jelentkezve mesél arról, hogyan éli meg ezt az időszakot, mivel tölti az idejét, vannak-e hasznos praktikái. Balázst élőben IDE KATTINTVA tudod majd nézni.

Balázs előtt, 18:00-tól a Barba Negra Klub támogatásával Takács Vilkó, Baranyi Norbi és Győri Ádám Guns ‘N Roses klasszikusokat játszik. A srácokat élőben ITT tudod hallgatni.

https://www.youtube.com/watch?v=ZAOmxtwoEjw

20:00-tól pedig a Middlemist Red-es Nóvé Soma ad akusztikus koncertet.
Legyen szép napotok és figyeljétek a facebookunkat ma is! Somát élőben ITT tudod hallgatni.

SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ: ONLINE ELŐADÁS, A NAPPALIDBAN

108 éve született Örkény István. Legnépszerűbb színpadi műve, a Szegedi Nemzeti Színház egyik sikerprodukciója, a Tóték április 14-ig online megtekinthető.

Klikk a képre és indul a teljes és ingyenes előadás:

ONLINE TORNA, JÓGA, FITNESS SZEGEDRŐL

A szegedi Fit World Fitnesz épp most tart Home Office tornát Szabó Nóra gyógytornásszal, “Legyél otthon, legyél toppon” címen:


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb