Közélet

Koronavírus, hétfő: 13. havi nyugdíj, többféle koronavírus van Magyarországon; mi van, ha vettem parkolójegyet?

Orbán Viktor bejelentette, hogy három ütemben építik vissza a 13. havi nyugdíjat, többféle koronavírust izoláltak Magyarországon, Csongrád megye még mindig a 3. legfertőzöttebb és elindult az ingyenes parkolás. Reggel még működtek a szegedi automaták, mi van, ha valaki – megszokásból – jegyet váltott?

4 újabb hazai áldozata van a járványnak, 733-ról 744 főre nőtt a regisztrált fertőzöttek száma. Az elhunytak száma jelenleg 38:

Reggel még üzemeltek Szegeden a parkolóautomaták. SMS alapon már reggel 8 órakor sem lehetett fizetni. Aki a mai napon még fizetett a parkolásért (a köztéri parkolást ingyenessé tevő kormányhatározat vasárnap este 23.45-kor jelent meg), az visszakapja a pénzét a Szegedi Közlekedési Kft. Deák Ferenc utcai ügyfélszolgálatán:

Megnéztük, hogy Szegeden mennyire sikerült betartani az önkéntes házi karantént a legtavaszibb vasárnapon. Lássuk mi is, mit kapott lencsevégre Szabó Dávid kollégánk:

Ma újabb gazdasági bejelentést tett Orbán Viktor. Főbb elemei, hogy három ütemben visszaépítik a 13. havi nyugdíjat. A GDP 18-20 százalékát csoportosítja át a költségvetésben. A rövidített munkavégzés esetén készen áll a kormány arra, hogy átvállalják a munkaadóktól a bérköltségek egy részét:

Újabb koronavírusokat izoláltak a Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriumában, ez alapján úgy tűnik, hogy több helyről érkezhetett a kórokozó Magyarországra:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb