Mindenmás

Napi Pakk, kedd: tavasz, Egészségügyi Világnap, újabb intézkedések

Szeged nem hazudtolja meg magát, visszatért a napsütés és a tavaszias idő, a Napfény városához méltó időjárásra számíthatunk ma is. Az Egészségügy Világnapját ünnepeljük ma, valamint az újabb koronavírussal kapcsolatos intézkedéseket is visszaolvashatod egy ismert Bon Jovi számmal a reggeli kávéd mellett a mai pakkban.

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

Szikrázó napsütés, 21 fok várható ma. Csapadék sehol a láthatáron. Igazi meleg, tavaszi időre számíthatunk.

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Herman névnapot ünnepelhetünk ma. Isten éltesse őket!

Az ENSZ ezen a napon alapította meg, 1948-ban a WHO-t (World Health Organization) az egészségügyi világszervezetet. Erre az eseményre emlékezünk az Egészségügyi Világnapon. A világnap célja az, hogy felhívja a figyelmet a betegségek megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Ma újabb bejelentést tett Orbán Viktor, mi szerint ismét intézkedéseket hoznak a veszélyhelyzetre való tekintettel. Olvasd el összefoglaló cikkünket, hogy képbe kerülj.

A számok sajnos csak növekednek, ami a koronavírusos betegeket és az áldozatokat illeti. Tegnap esti összefoglalónk itt elérhtő:

Zenész születésnaposunk ma nem volt, de muzsika nélkül nem indulhat a nap. Egy Bon Jovi klasszikussal kívánunk kitartást és szép napot minden Szeged365.hu olvasónknak mára! :)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb