Szegedi Arcok

Újabb szegedi siker a könyvespolcon

A szegedi Pap Éva szépérzéke, képzelőereje és kiváló kifejezésmódja elsőként lakberendezőként mutatta meg magát, nemrégiben azonban mindez nemcsak az otthonokban, hanem immár a papíron is megmutatkozni látszott. Minek margójára elhatározta, hogy könyvet ír! Így született meg az És újra felkel a nap című szerelmes regénye, amely hétfőn került kiadásra és bemutatásra.

A szerelmes regény a második világháború ideje alatt játszódik, Jugoszláviában, Szabadkán.

Főszereplői egy magyar nő és két bunyevác férfi. A történet alapját pedig egy erős és ugyanakkor nyílt szerelmi háromszög képezi.

Forrás: Pap Éva szerzői oldala

De, hogyan szerzett erről az egyébként nagyon is igaz történetre alapuló storyról tudomást egy anyaországi hölgy? Mi volt az, ami arra késztette, hogy mindezt aztán meg is írja? És időközben miért és hogyan vált számára fontossá a balkáni kultúra? Erre derült fény hétfőn, egy online könyvbemutató keretén belül, amelyet az írónő hivatalos közösségi oldalán követhetett figyelemmel a nagyérdemű.

Forrás: Pap Éva szerzői oldala

Pap Éva első, És újra felkel a nap címet viselő regénye az egymásnak tett ígéretekről, szeretetről és az örök szerelemről szól. De vajon léteznek kivételes szerelmek, amelyek sosem érnek véget? Íme:

https://www.facebook.com/boulevare5/videos/2624071177874772/
Forrás: Pap Éva szerzői oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb