Hirdetés
Hirdetés
10 C
Szeged
2021, január 22., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Közélet Breaking: kijött Botka László közleménye! Az üzletek nagy része 4 napra be...

Breaking: kijött Botka László közleménye! Az üzletek nagy része 4 napra be kell, hogy zárjon Szegeden (Frissítve)

Megérkezett Botka László közleménye: “…a patikák, élelmiszer- és dohányboltok kivételével a város minden üzletének be kell zárnia a következő négy napra” – írja Szeged polgármestere.

Tehát, ami hétfő éjfélig nyitva lehet, Szegeden:

  • patikák
  • élelmiszerboltok
  • dohányboltok

Ahogy megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök országos korlátozásokat vezetett be, de a polgármesterek hatáskörébe utalta további szükséges intézkedések bevezetését húsvét hétfő éjfélig:

Botka László polgármester az alábbi közleményt adta ki Facebook oldalán:

A kormány úgy döntött, nem rendel el újabb korlátozó intézkedéseket. Tudom, mennyire nehéz betartani a korlátozásokat, de ez szolgálja a közösségünk érdekét. A járvány elleni leghatásosabb védekezés továbbra is az, ha mindenki otthon marad.

Ezért elrendelem, hogy a patikák, élelmiszer- és dohányboltok kivételével a város minden üzletének be kell zárnia a következő négy napra. A szegedi polgárokat arra kérem, hogy kizárólag létfontosságú ügyben hagyják el az otthonukat! Felkérem a rendőrséget és a polgárőrséget, hogy segítsenek a szabályok betartásában és figyelmeztessék a lakosokat!

Tudom, hogy a gyönyörű idő és a húsvét miatt egyre nehezebb otthon maradniuk, de ez most feltétlenül szükséges, ha meg akarjuk fékezni a járványt.

Köszönöm az együttműködésüket és a megértésüket. Közös erővel túl fogunk jutni ezen, és mindenki újra találkozhat majd szeretteivel, rokonaival és barátaival. Addig is azt kérem, maradjanak otthon!

Kedves Szegediek! A kormány úgy döntött, nem rendel el újabb korlátozó intézkedéseket. Tudom, mennyire nehéz betartani…

Közzétette: Botka László – 2020. április 9., csütörtök

Frissítve: A Szegedi Vároaskép és Piac Kft. közleménye szerint a Mars téri piac a holnapi naptól egészen hétfőig zárva lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -