KikapcsSport

Szeged365 Challenge: #kosarazzotthon kihívás, rajt!

Egy hete a #dekázzotthon kihívással indult el a Szeged365 Challenge, a mi kis házi, karantén-sportbajnokságunk. A múlt hétvégén zseniálisan klassz dekázós videókat küldtetek nekünk, melyek között volt 1457 (!!) dekát végigpörgető, szegedi srác is, le a kalappal minden velünk dekázó előtt! Befutott a legújabb kihívásunk, a #korarazzotthon!

MIRŐL SZÓL A SZEGED365 CHALLENGE?

Először is, nem hagyjuk, hogy becsavarodj. Nem egyszerű az otthoni karantén, főleg most, hogy tovább szigorodtak a feltételek (ezekről részletesen ITT írtunk). Az sem egyszerű, hogy az otthoni karanténban alaposan lekorlátozottak a mozgási lehetőségek, elég nagy a sansz rá, hogy mindannyian szépen ki fogunk kerekedni, mire véget ér ez az egész. Az előbbi két tényező ellen találtuk ki a Szeged365 Challenge-t, amely elűzi az unalmat, megmozgat, ráadásul még nyereményekkel is elhalmoz.

AZ E HETI KIHÍVÁS: #KOSARAZZOTTHON

A múltkor fociztunk, most jöjjön egy kis kosárlabda. Palánk és profi labda nagyon kevés szegedinél van otthon, de kuka és bármi, amit beledobhatsz, biztosan. A feladatod tehát ezúttal, hogy a lakásban letedd valahová a kukát, menj tőle minimum 2 méter távolságra és dobj bele valamit. Praktikusan mondjuk rá egy adag szemetet, így amellett, hogy sportolva szórakozunk, még a környezetet is védjük a magunk módján. Kreatívkodni, a dobást Michael “Air” Jordan stílusban zsákolásra cserélni ér! A kukát lecserélheted vödörre vagy bármire, a bedobott tárgy is lehet bármi, Rád és a fantáziádra bízzuk! A produkciót vedd fel videóra és töltsd fel kommentben ezen Facebook posztunk alá:

https://www.facebook.com/szeged365/photos/a.140206797522736/148041926739223/?type=3&theater

A versenyben kétféleképp tudsz nyerni:

Normál díj: mindenki, aki felölti a videóját, esélyes arra, hogy kisorsoljuk.

Különdíj: ezt a legspeckóbb kukába Jordan-kedők között sorsoljuk ki. Állj háttal a kukának, dobj nekifutásból vagy tedd fel a kukát a szekrény tetejére és zsákolj bele egy brutálisat, mintha Te lennél Kareem-Abdul Jabbar! Légy Te a levegő királya, a nappali közepén!

Egy kis inspiráció, az utóbbihoz:

Nyeremények:

Normál díj: Szeged365 póló a méretedben, profi kosárlabda, 5.000 Ft értékű kézműves csokoládé pakk + két hasznos dolog a mindennapokra: mosható szájmaszk, kézfertőtlenítő.

Különdíj: Szeged365 póló a méretedben, profi kosárlabda, 5.000 Ft értékű kézműves csokoládé pakk + két hasznos dolog a mindennapokra: mosható szájmaszk, kézfertőtlenítő.

Sorsolás: 2020. április 17., 20:00. Drukkolunk, #challenge indul!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb