Hirdetés
Hirdetés
9.4 C
Szeged
2021, január 23., szombat

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Sport Indul a Szeged365.hu Online Tesióra, mindenkinek

Indul a Szeged365.hu Online Tesióra, mindenkinek

Új sorozatot indítunk, amiben szeretnénk segíteni minden szegedinek, ha kifogy az ötletekből, hogy hogyan sportoljon a lakásban. Főleg Húsvét körül lehet érdekes a kalóriák ledolgozása. A szegedi sportolók és trénerek mellett meglepetés oktatókkal mutatunk menő gyakorlatokat. Terveink szerint a rekeszizmokat is megdolgoztatjuk, az összes többivel együtt!

Amikor kiderült, hogy az oktatás online módon megy tovább, sokan arra gondoltak, a testnevelő tanárok hátradőlhetnek. De a kreativitás szárba szökkent és számos módon lehet már mozgásformákat találni és nem csak a gyerekeknek. Például az M5 televíziós csatornán is, ahol a MOL-Pick Szeged kapusa, Mikler Roland mutat egy két trükköt a tévénézőknek, most szombaton.

Tanár bácsi! Mikler Roli szombat délelőtt tesi órát tart az M5 TV-n!#molpickszeged #csakelőre #kékek #MaradjOtthon #ItthonJólVagyok

Közzétette: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat – 2020. április 9., csütörtök

A testnevelő tanárok is leleményességükre hagyatkozva próbálják megmozgatni a diákokat és ehhez egész táblázatokat, pontrendszereket sőt videós segítséget is gyártottak.

A Szeged365.hu viszont kifejezetten szegedire veszi a figurát és szegediek mutatják meg, hogy hogyan sportoljunk úgy, hogy az szórakoztató és hatékony is legyen egyszerre. Az otthoni sportolásnak még a képzelet sem szabhat határt. Korábban például mutattunk már úszásoktatást is vasalódeszkával.

Szóval pulzust fel, semmi más nem kell hozzá, csak elhatározás és a Szeged365.hu! Hamarosan jövünk a részletekkel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -