Mindenmás

Napi Pakk, csütörtök: 21 fok, Martin Lawrence, Schell Judit

Visszatér a tavaszi időjárás, a Bad Boys és a Szomszédok szereplői is a mai napon ünnepelik születésnapjukat. Sejtitek, hogy kik ők? Napi Pakkunkból kiderül, ahogy az is, mik a legújabb hírek a járvány kapcsán.

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

A tegnapi mínuszok eltűnnek, villámgyorsan tér vissza a tavasz Szegedre. Picit hűvösebb lehet, de csodaszép napsütésre számíthatunk csütörtökön.

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Csongor névnapot ünnepelhetünk ma. Szeretettel köszönjük Csongor nevű olvasóinkat! Egyébként a név török eredetű, régi magyar személynév, jelentése: vadászmadár.

1965-ben született a Bad Boys 1. és 2. részének főszereplője, Martin Lawrence amerikai színész, komikus. Legtöbbször akció-, vagy vígjáték filmekben vállal szerepet. Leggyakoribb magyar hangja Kálloy Molnár Péter és Pusztaszeri Kornél.

https://www.youtube.com/watch?v=peWWQP4FpPE

Ma ünnepel még a Jászai-Mari díjas magyar színésznő és érdemes művész, Schell Judit is, aki 1973-ban született. Elvégezte a Színház és Filmművészeti Főiskolát, majd hosszú évekig a Radnóti Miklós Színház társulatát erősítette, később pedig a Nemzeti Színháznál dolgozott. Filmek, amikben szerepelt többek között, a Zimmer Feri 2. , Állítsátok meg Terézanyut! , Sorstalanság.

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Csongrád megyében már 52 főre emelkedett a betegek száma. A szerdai koronavírus összefoglalót itt olvashatod vissza:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb