Kikapcs

Szegeden szerenádozhatnak a végzősök – bár ezúttal csak a Rádió 88-on keresztül

Átalakultak a szokásaink is és sajnos fel kell adnunk olyan dolgokat, amelyekhez ragaszkodtunk, vagy éppen nagyon vártuk azt. A szegedi végzős diákok biztosan nagyon készültek arra, hogy lovaskocsin, gyalog, kisvonattal vagy akár busszal körutazásban végig látogassák kedvenc tanáraikat vagy a teljes tanári kart a ballagás előtt” – áll a Rádió 88 szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

Az éjjeli zenélés most a Rádió 88 segítségével jut el a tanárokhoz. Az eddig szabadtéren előadott énekeket most az igazi előadók fogják prezentálni. Természetesen egy dallal is elmondhatjuk, azt amit kimondani vagy leírni mi magunk nem tudnánk, viszont a zenék a diákok üzeneteivel lesznek teljesek.

Április 27-től május 1-ig a Rádió 88-ban minden este 19 órától a műsorvezető a végzősök leveleit olvassa fel, majd az osztály által választott dal lejátszásra kerül.

A diákoknak a rádiós szerenádhoz annyit kell tenniük, hogy megírják a köszöntő sorokat amely lehet könnyfakasztó, vicces, komoly, rímekbe szedett, emlékidéző és elküldik a rádiónak, a kiválasztott dalok címével együtt. A levéllel és a dalokkal kapcsolatos információk a Rádió 88 weboldalán megtalálhatóak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb