Hirdetés
Hirdetés
2.5 C
Szeged
2021, január 26., kedd

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Karantén Programajánló: házibuli DJ Methával, főzés Steiner Kristóffal és találkozás az ország...

Karantén Programajánló: házibuli DJ Methával, főzés Steiner Kristóffal és találkozás az ország legsármosabb színészével

Eljött a péntek, ideje kiereszteni a fáradt gőzt, elengedni a karantén okozta frusztrációt és stresszt. Nevess együtt a családdal, videó chatelj a barátaiddal, mozogj otthon, egyél jókat, és élvezd az általunk ajánlott programokat. Íme:

Házibuli DJ Methával

Ma este 21:00-tól DJ Metha áll a pult mögé és csinál igazi karantén-házibuli hangulatot! Ha élőben szeretnéd őt látni, akkor megteheted azt, a képre kattintva:

Maradj Otthon Fesztivál hivatalos Facebook oldala

Bemelegítés:

Közös főzés Steiner Kristóffal és párjával

Steiner Kristóf és párja immár hetek óta, minden péntek délben laktató, könnyen elkészíthető, szuper gyors receptekkel lep meg titeket a Maradj Otthon Fesztivál keretén belül. Ma Jeruzsálem ragut készítettek, amely a hagyományos recept szerint egy koránt sem vega fogás: a szezámmagkrém alapon mindenféle állati cupákok nyugszanak, ám ők állatbarát módon, gombával, padlizsánnal, lencsével, és ipari mennyiségű fokhagymával és lilahagymával készítették el azt. Ha már ráuntál a mindenféle húsos, tésztás, nehéz ételre, és valami könnyedre és táplálóra vágysz, amit a hétvégén a legkisebb erőfeszítéssel elkészíthetsz, akkor hajrá, nézd meg az alábbi videót:

Jeruzsálem ragu Vesztegzár Vendéglő módra – a #MaradjOtthonFesztiválon, ÉLŐBEN Görögországból <3

A #VeszegzárVendéglő LIVE bemutatja: Jeruzsálem-ragu, Görögországból Magyarországra – "cafatolt" padlizsán és gombaragu lencsével, szezámmag-mártásban, szárított paradicsommal <3 Ma elképesztően nyárspolgárias módon nem az erkélyen, még csak nem is a nappalinkban, hanem – kapaszkodjatok meg – a konyhánkban főzünk. 😀 Szeretettel köszöntönk titeket a Vesztegzár Vendéglőben, itt Steiner Kristóf és Nimi a Kristóf's Kitchen – Kristóf Konyhája YouTube show házigazdái, ez pedig élő különkiadásunk a Maradj Otthon Fesztiválon. Hétről hétre péntek délben laktató, könnyen elkészíthető, szuper gyors receptekkel lepünk meg titeket, 100% növényi alapokon, a vegán-barát fogások elkészítése mellett pedig igyekszünk egy kis vidámságot is csempészni a karant-én-időbe. <3 Ma Jeruzsálem ragut készítünk, amely a hagyományos recept szerint egy koránt sem vega fogás: a szezámmagkrém alapon mindenféle állati cupákok nyugszanak, ám mi állatbarát módon, gombával, padlizsánnal, lencsével, és ipari mennyiségű fokhagymával és lilahagymával készítjük. Az eredeti receptet a Kristóf Lakomái szakácskönyvben találjátok, mely elérhető itt a Facebook shopban is, de ismeritek a filozófiámat: minden helyettesíthető mindennel. 😉 Na, ki tudja már kivülről a cafatoló-dalt?! 😀 További gasztro és lifestyle kalandozás kicsiny görögországi otthonunkban a Proud Hippie Boy by Kristóf Steiner blogon, Facebookon, és TikTok profilon, a Life by Nimi FB oldalon, és instánkon: @kristofsteiner és @nimrodagan, ha pedig bemutatnád személyes főzőtudományod, csatlakozz a CookOuting by Kristóf & Nimi – Vegan Foodie Tips 'n' Trips Around the World karantén-kihíváshoz. <3 xo Kristóf Joseph Steiner, FB csoport: KristOffStage

Közzétette: Kristóf's Kitchen – Kristóf Konyhája – 2020. április 17., péntek
Maradj Otthon Fesztivál hivatalos Facebook oldala

Találkozás Fenyő Ivánnal

Ma újra találkozhattok Magyarország egyik legsármosabb férfijával és legtehetségesebb színészével, Fenyő Ivánnal, aki folytatta Anthony De Mello Ébredj tudatára! című könyvének felolvasását. Az élő bejelentkezés IDE kattintva érhető el. Ízelítő pedig alább tekinthető meg:

Közzétette: Fenyő Iván – 2020. április 16., csütörtök
Maradj Otthon Fesztivál hivatalos Facebook oldala
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -