Mindenmás

Nagyot húzott a Matrackuckó: egyszemélyes vásárlás, teljes biztonságban Szegeden

Nagyot húzott a szegedi Matrackuckó: ha akarod, egyedüli vásárlóként mehetsz be hozzájuk a matracodért. Bár a Petőfi Sándor sugárúti üzletük a helyzetre való tekintettel zárva tart, ha szeretnéd, csakis a Te kedvedért kinyitják egy rövid tanácsadás és átvétel idejére, sőt, azt is garantálják, hogy rajtad és az eladón kívül senki más sem lesz az üzletben. Molnár Sándorral, a Matrackuckó szegedi franchise tulajdonosával beszélgettünk. (szponzorált tartalom)

Sz365.: A koronavírus okozta helyzet teljesen felülírta a mindennapokat. Miben változtak az alvási szokásaink? 

Molnár Sándor: A járvány előtt mindannyian – így én is – összegyűjtöttünk egy jókora adag alváshiányt, az eddigi életvitelünk egyszerűen nem tette lehetővé, hogy annyit aludjunk, amennyire a szervezetünknek ténylegesen szüksége lett volna. Most azonban teljesen más kihívás elé nézünk: soha nem volt még annyira fontos, hogy kinek, milyen az immunrendszere, mint a mostani helyzetben. Ebben a jó alvás sarkalatos pont. 

Sz365.: Hogyan reagáltok a megváltozott helyzetre? 

Molnár Sándor: Nagyjából egy hónapja érkezett el az önként vállalt bezárásunk ideje, azóta a virtuális térben értékesítjük a termékeinket, nomeg van egy teljesen egyedi, személyre szabott megoldásunk: a vásárló felhív, foglal egy időpontot, amikor csakis ő és jómagam tartózkodunk az üzletben, maszkban, kesztyűben. Megvan a személyes kontaktus, tudunk tanácsot adni, át tudjuk beszélni az előzetesen kiválasztott termék használatát, viszont mindezt teljes biztonságban: a portékát átvevő vásárlón és rajtam kívül garantáltan senki sem jöhet be az üzletbe. Ezt a termékátvételi módszert pár hete kezdtük el alkalmazni, töretlen a népszerűsége, nagyon szeretik a szegediek.  

Szintén újítás, hogy értékhatártól függetlenül mindent ingyenesen szállítunk ki Szegeden. A kiszállításunk maximálisan “érintésmentes”: nem kell aláírni, papírozni, készpénz helyett az online vagy a bankkártyás fizetést szorgalmazzuk. 

Sz365.: Milyen terméket ajánlasz azoknak, akik biztosra szeretnének menni a higiénia szempontjából?

Molnár Sándor: Eddig is nagyon népszerűek voltak a matracvédőink, most pedig főleg: ezek segítségével teljesen atka – és vírusmentessé tudjuk tenni az ágyunkat, ami a járványhelyzetben kiemelten fontos. 60-95 fokon moshatóak, akkor is jól jönnek, ha allergiával küzdünk, akkor is, ha szimplán biztosra mennénk a koronavírus-helyzetben. Újítás, hogy akár egyetlen matracvédőt vagy lepedőt is kiszállítunk, Szegeden ingyenesen, ezt az esetek többségében magunk oldjuk meg. 

Van egy speciális termékünk, amit imádnak a szegedi vásárlóink: összefogtunk az ország többi Matrackuckójával és kifejlesztettük a “Maradj otthon” matracunkat, ami egy alap kategóriás matrac árába kerül, viszont a 30kg/m3 habja a legtöbb gyártónál már a csúcskategóriát jelenti. Ez most akciós nálunk, 36.990 helyett mindössze 31.990 Ft-ba kerül nálunk, készletről, villámgyors, ingyenes kiszállítással. 

  • Ingyenes házhozszállítás Magyarország területén belül.
  • Levehető, 40 C° fokon mosható Lowpill huzat.
  • Rendelhető póthuzat
  • 5 év garancia
  • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot.
  • Matrachab vastagsága: 15.5cm + huzat
  • Terhelhetősége: 100kg/fő
  • 30kg/m3 habsűrűség.
  • Forgalmazott méretek: 80x200cm, 90x200cm

Sz365.: Mit üzensz a szegedieknek? 

Molnár Sándor: Mint felelősségteljes vállalkozó, azt javasolom minden szegedinek: ha tehetjük, maradjunk otthon!  

A járványhelyzet ideje alatt is elérhetőek vagyunk 08:00-19:00 között telefonon (+3620 274-1070) vagy e-mailben ([email protected]), sőt, ahogy az előbb említettem, előre egyeztetve, teljes biztonságban, működik az “egy személyes” vásárlás is nálunk a Petőfi Sándor sgt. 43. alatt.

Matrackuckó Szeged

Üzlet: Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43. (a járványhelyzet végéig előzetes egyeztetés szükséges)

Telefon: +3620 274-1070

E-mail: [email protected]

Online áruház, ingyenes kiszállítással: https://www.agy-matrac.hu/

Közösségi média: https://www.facebook.com/szeged.matrackucko/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb