Mindenmás

Napi Pakk, hétfő: 18 fok, Dolák-Saly Róbert, Amerikai Horror Story

Szegeden visszaesik a hőmérséklet, azonban a születésnaposok száma nem: ma is két ismert arcot mutatunk be, születése alkalmából. Tegnap esti koronavírus összefoglalónk is visszaolvasható, ha lemaradtál volna róla.

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

Érdemes rétegesen öltözködni, hiszen a tegnap esti eső után hűvösebb lehet Szegeden. Elvileg csapadék nem lesz és felhő sem az égen. Bízunk az időjósokban és abban, hogy hamarosan melegebb lesz a a jósolt maximális 18 foknál.

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Tivadar névnap van ma, szeretettel köszöntjük őket!

Ma ünnepel még Dolák-Saly Róbert, aki 65 éves lett. Rengeteg szerepben láthattuk már őt, hiszen író, zeneszerző, humorista, szövegíró, színész is egyben. Legismertebb társulat a közreműködésével a L’art pour l’art Társulat, Galla Miklóssal, Nagy Natáliával és Laár Andrással egy csapatban.

Kép: femina.hu

Jessica Lange 71 éves a mai napon, akit a Amerikai Horror Story című horror-dráma sorozat több évadában is láthattunk. Ő szinte az egyetlen színész, aki filmben, a televízióban és a színházban is elismert művész lett. Ötszörös Golden-Globe díjas, háromszoros Emmy-díjas, valamint kétszeres Oscar-díjas színésznő. Első szerepét 1976-ban kapta a King Kong című filmben.

Kép: femina.hu

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Országosan elkezdtek készülni a tömeges megbetegedések időszakára. Erről és a hódmezővásárhelyi, koronavírussal fertőzött kislány állapotáról is olvashatsz összefoglalónkban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb