Kikapcs

Karantén programajánló: Szegedi Kortárs Balett, de nem repeta; egyéni táncóra hölgyeknek; aztán egy kis Édeskettes

Ismét nézhetünk Szegedi Kortárs Balettet, de nem ugyanazt, mint tegnap. Heti magán tánckurzust is ajánlunk hölgyeknek, aztán Édeskettesben lehet mindenki. Nézzük, milyen érdekes programokat találunk ma, szigorúan a négy fal között.

Ismét a Szegedi Kortárs Balett jelentkezik új produkcióval. A tegnapi napon arról írtunk, hogy a Föld Napja alkalmából lehet megnézni eARTh című előadásukat.

Ezúttal egy Budapesten előadott Stabat Mater előadásuk lesz látható, a Nemzeti Táncszínház Youtube csatornáján 19 órától. A darab egyébként az angyali üdvözlet pillanatát ábrázolja, amint Gábriel arkangyal megjelenik Máriának. Ám ekkor vízióként megjelenik Máriának a fájdalmas jövő, melyben fia szenvedését, megaláztatását és kereszthalálát látja, de mindennél erősebben érzi a szent ügyet, a nemes feladatot, melyet Jézus teljesít be, melyben részt kell vállalnia anyjaként.

Fotó: Szegedi Kortárs Balett/ Kocsis Judit

Hölgyeknek szóló egyéni táncórákat biztosít, minden csütörtökön, tehát ma is, 18 órától a Fallaway táncegyüttes, Online Lady Dance Fitness címet viselő alkalmaikon. Nézz fel az oldalra, és regisztrálj, akár a mai, akár bármelyik másik alkalomra. A képre kattintva nézd meg az esemény Facebook oldalát.

Fotó: Fallaway Táncegyüttes Szeged Facebook

Még otthon is népezsrű program a sütés-főzés. Ehhez aktuális tanácsokat ad a sokak által kedvelt Liptai Claudia és Pataki Ádám, humortól sem mentes sorozata, az Édeskettes. Ma 19 órától egy újabb részük látható. Ma esti menüjük, képviselőfánk, sósan, édesen! Ma 19 órától, keressétek az Instagramon az Édeskettest. Érdemes megnézni egy korábbi adásukat, akik eddig nem ismerték, hogy milyenek ezek az alkalmak:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb