Kikapcs

Karantén programajánló 2.0: cigányzene, akusztik és Sterbinszky szombat estére

Karantén színház mellett Karanténból szól a nóta még ma online, lehetőség van akusztikus koncert meghallgatására is, de Szegeden az is talál kedvére valót, aki az elektronikus zene szerelmese.

Korábbi cikkünkben már írtunk a Szegedi Nemzeti Színház mától két hétig látható road-movie előadásáról, valamint egy 22 óráig tartó vérpezsdítő Dj. egyveleget Gödöllőről.

A jelenlegi járványügyi helyzet hívta életre a Karanténból szól a nóta elnevezésű Facebook oldalt, melynek elsődleges célja, hogy naponta élő produkciókat közvetítsen a magyar népzenei, cigányzenei és jazz szférából. Ma este 19.30-tól Gallyas Lakatos Róbert és barátai nyomják a talpalávaló cigány-, és népzenét. A Képre kattintva megnézheted.

Fotó: Oldalas Magazin

Együtt az Egészségügyért néven indított összefogást az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai cége. A kezdeményezés felületein online koncerteket, kulturális produkciókat lehet követni stúdióminőségben, otthonról, cserébe pedig a szervezők azt kérik a nézőktől: támogassák a koronavírus elleni küzdelmet. Ma 19.30-tól a Horányi Juli vezette YOULÏ ad élő koncertet. A képre kattintva 19.30-tól te is megnézheted!

18 órától a szegedi Sing-Sing Music Hall Facebook oldalán Sterbinszky x MYNEA DJ live! Nem csak Gödöllőn, Szegeden is a fellépnek a műfaj legjobbjai! A képre kattintva tekintsd meg a szettet!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb