Kikapcs

Karantén Programajánló: Quimby koncert a nappalidban? Challenge accepted!

Ha minden jól megy, május 3-tól szépen, fokozatosan elkezdik enyhíteni a kijárási korlátozásokat, előbb – utóbb (sajnos valószínűleg csak utóbb) még színházba, moziba, koncertre is el fogunk jutni. Addig is, nem hagyjuk hogy becsavarodj az otthoni karanténban! Összekaptuk a legjobb mai programokat, a négy fal közé: van nálunk Quimby koncert (atyaég, mekkorát mentek legutóbb a Borfeszten), színház Szegedről és még rengeteg móka-kacagás!

SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ: SZÍNPADI ROAD MOVIE, A KARANTÉN KELLŐS KÖZEPÉBE!

Hiányzol, Szegedi Nemzeti Színház! Az ikonikus, szegedi épület zárva tart, azonban Barnák László színházigazgató és csapata annyira jó arc, hogy a nagy sikerű Szentivánéji álom, a Tóték, valamint Parasztbecsület/Bajazzók című szuperprodukciókat követően két héten keresztül Alekszandr Molcsanov “A gyilkos” című színpadi road movie-ját is ingyenesen megtekinthetővé tették a Youtube-on.

Ne is keresgélj, berántottuk a cikkünkbe a komplett videót, nézd nálunk!

ROAD MOVIE PREMIER: KELEMEN KABÁTBAN VS TILLA

Tavaly indult útjára a Road Movie sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Minden dalhoz és kliphez készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “Road Movie Guide Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán ma délután 18 órakor a Kelemen Kabátban zenekarral jelentkezik.

Addig is, egy Kelemen Kabátban klasszikus, ami – a karantén idején – aktuálisabb, mint valaha:

Maradjatok Gyerekek!

QUIMBY 25 AZ ARÉNÁBÓL, EGYENESEN A NAPPALIDBA!

Este fél kilenckor Kiss Tibiék odapörkölnek a nappalid közepére, jön a Micsodaország, a Quimby 25 éves születésnapi koncertje az Arénából! A srácok annyiszor jártak már a SZIN-es és a Szegedi Borfesztiválon, hogy lassan már legalább annyira szegedi zenészeknek számítanak, mint a Fool Moon vagy az Útközband tagjai.

Az alábbi libabőrös fotók a 2017-es Szegedi Borfesztivál fináléjában, a Dóm Téri Kavalkádon készültek, első saccra kb 10-12.000 szegedivel, nomeg a Quimby-vel:

Idézzük Tibiék sorait:

“Mivel most egy darabig hiányolnunk kell a nagyszínpados koncerteket, úgy döntöttünk mindenki otthonába odavarázsoljuk a nagyképernyős Micsodaországot, azaz a 25 éves születésnapi koncertünket az Arénából. Vasárnap 20:30-kor tapadjatok a képernyőre, ugyanis a Maradj Otthon Fesztivál részeseként hozzuk a jubileumi Aréna-koncertünket. #maradjotthon, és ne feledjétek, jövőre már a 30-at ünnepeljük, ismét együtt!”

A koncertet ITT vagy az alábbi fotóra kattintva tudjátok majd nézni:

3 OKOS SCI-FI, OKOS SZEGEDIEKNEK

Karantén Mozi sorozatunk egy korábbi felvonásában három intellektuális, kattogós, agyalós filmet ajánlottunk Nektek. Ha már úgyis van egy kis extra szabadidőnk, itt az idő, hogy az egyszer nézős rágógumi-filmek helyett valami olyat sasoljunk, amit hónapok múlva is emlegetni fogunk! Kattogós, agyalós, megborulós filmek jönnek, amelyek könnyedén elérhetőek online, viszont nem jönnek szembe két Steven Segal pofozkodás közt a Film+ – on:


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb