Mindenmás

Matrackuckó: mikor tartanánk össze, ha nem most, mi, szegediek?

Szegediek vagyunk, mikor tartanánk össze, ha nem most? – tette fel a kérdést a Szeged365.hu-nak Molnár Sándor, a szegedi Matrackuckó tulajdonosa. A szegedi kisvállalkozó szerint a szegediek nagyon fegyelmezetten tűrik az otthoni karantént, amelyhez a Petőfi Sándor sugárúti matrac – és párnabolt különleges, személyre szabott megoldásokkal és speciális kedvezményekkel járul hozzá. 

Szponzorált tartalom következik.

Sz365.: Mit gondolsz, hogy viseljük mi, szegediek ezt az egészet? 

Molnár Sándor: 

Nyilván szubjektív, amit mondok, hiszen a saját környezetemből indulok ki, de összességében úgy érzem, jól. A szegedi egy értelmes csapat (nem véletlenül van nálunk az ország hivatalosan is legjobb egyeteme), felfogtuk, hogy az a közös érdekünk, hogy otthon maradjunk. Én is otthon vagyok, ami valahol jó – hiszen egy kicsit együtt lehetek a feleségemmel és a kislányommal, akiket nagyon szeretek – valahol viszont rettenetes, hiszen nem tudom azt csinálni, ami a hivatásom, ami a kötelességem. 

Sz365.: Egy hete arról meséltél nekünk, hogy egy teljesen újfajta, abszolút személyes megoldással próbáljátok átvészelni a járvány időszakát. Hogy működik? 

Molnár Sándor: 

Örömmel jelentem, hogy klasszul (és legfőképp, biztonságosan) működik! Amióta elérkezett az önként vállalt bezárásunk ideje, azóta a virtuális térben értékesítjük a termékeinket, nomeg van egy teljesen egyedi, személyre szabott megoldásunk: a vásárló felhív, foglal egy időpontot, amikor csakis ő és jómagam vagy a kollégám tartózkodunk az üzletben, maszkban, kesztyűben. Megvan a személyes kontaktus, tudunk tanácsot adni, át tudjuk beszélni az előzetesen kiválasztott termék használatát, viszont mindezt teljes biztonságban, a portékát átvevő vásárlón és rajtunk kívül garantáltan senki sem jöhet be az üzletbe. 

Nézd, a mi szakmánk nem olyan, mint eladni egy zsák cementet: a vásárlók többsége joggal igényli, hogy teljes körű tájékoztatást kapjon a megvásárolandó termékről, mi pedig megtiszteltetve érezzük magunkat, ha szakmai tanácsot kér tőlünk. Hiszünk abban, hogy minden vásárlót ugyanaz a szakszerű, profi ügyfélkezelés illeti meg, függetlenül attól, hogy egy párnát vett vagy egy komplett borovi fenyő ágyat matraccal, ágyneművel. Mindenki egyformán fontos. 

Ami még nagyon pozitív: a szegediek 99%-a maszkban, kesztyűben érkezik a személyes konzultációra, nagyon fegyelmezetten, profin, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Le a kalappal előttük! 

Sz365.: Hogyan néz ki egy napod, amióta beütött a járvány? 

Molnár Sándor:      

Elvileg home office-ban kapkodom fel a telefonokat, de a fenti megoldás miatt egyre sűrűbbek a napjaim, egyre többen jelentkeznek be a két személyes, szuper biztonságos vásárlási koncepciónkra. 

Nevetni fogsz, de a nap túlnyomó részében futárkodom is: a kiszállítást mindig is külső partnerrel végeztettük, Szegeden belül ingyenesen, de a franchise-unk (érthetően) egy bizonyos vásárlási limithez köti, hogy kiviszi-e a terméket. A vírussal együtt a válság is megjött, nagyon sok ember tudatosan a gazdaságos termékeinket keresi, melyeket a elvileg nem szállíthatnánk ki ingyenesen. Ilyenkor jön az, hogy besegítünk és átvállaljuk a szállítás költségeit.

Ha valaki csak egy matracfedőt vagy egy párnát rendel, akkor is van kiszállítás, annyi különbséggel, hogy ilyenkor én viszem ki személyesen a terméket, a kiszállítás költségeit átvállalom személyesen.

Bepakolom a terméket a saját autómba és szépen kiszállítom saját magam. A munka nemesít, jó érzés, hogy azokat is ki tudjuk szolgálni, akik csak kisebb értékben tudnak rendelni tőlünk. 

Ahogy mondtam: nekünk minden vásárló egyaránt fontos, szegediek vagyunk, mikor tartanánk össze, ha nem most? 

Molnár Sándor (Matrackuckó, Szeged) ajánlata az otthoni karantén idejére:

MARADJ OTTHON matracok, akciósan!

  • Ingyenes házhozszállítás Magyarország területén belül.
  • Levehető, 40 C° fokon mosható Lowpill huzat.
  • Rendelhető póthuzat
  • 5 év garancia
  • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot.
  • Matrachab vastagsága: 15.5cm + huzat
  • Terhelhetősége: 100kg/fő
  • 30kg/m3 habsűrűség.
  • Forgalmazott méretek: 80x200cm, 90x200cm

Matrackuckó Szeged

Üzlet: Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43. (a járványhelyzet végéig előzetes egyeztetés szükséges)

Telefon: +3620 274-1070

E-mail: [email protected]

Online áruház, ingyenes kiszállítással: https://www.agy-matrac.hu/

Közösségi média: https://www.facebook.com/szeged.matrackucko/

Cikkünk szponzorált tartalom volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb