KözéletSzegedi Arcok

Szegeden is kötelező lehet a maszk! Mi folytatjuk a védőeszközök osztását!

Korábban megírtuk: a jövő héttől már országosan bevezethetik az arcmaszkok használatát a nyilvános, zárt terű vagy csoportosulásra alkalmas helyeken. Több önkormányzat már bevezette, Budapesten hétfő óta kötelező.  

A múlt héten megjelent cikkünkben a szegedi Seyrling Ágnes, jelenleg Tirolban élő édesanya elárulta a Szeged365.hu-nak: Ausztriában minden bevásárlóközpontban kötelező a maszk hordása. Szegeden mi is folyamatosan osztjuk a maszkokat, és elképesztően jó érzés a kedves olvasók üzenetit olvasni:

” Édesanyám ma hívott, hogy megkapták a maszkokat! Nagyon szépen köszönöm! ” vagy “A mai  napon  meg kapta édesanyám  a mosható maszkokat . Nagyon  szépen  köszönöm  az Ő  nevében   is !”.

Mi nem állunk le,dolgozunk tovább, mert a Dél-magyarországi Polgári Egyesülettel együtt azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb maszkot eljuttassuk a legveszélyeztetettebb korosztálynak a szegedi időseknek! Egyre több egyesület és képviselő jelentkezik nálunk, hogy ők is szeretnének segíteni a szolidáris munkában, így még nagyobb az öröm, mert még gyorsabban tudjuk eljuttatni a maszkokat. Egyesületek, közösségi emberek jelentkezését továbbra is várjuk: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb