Kikapcs

Karantén Programajánló: The Biebers, Szegedi Nemzeti Színház, Yamina, online tesióra a Szeged365-tel

Közelít a hosszú hétvége, lassan, de biztosan lehet, hogy újra indul az élet, persze csak és kizárólag továbbra is a megfelelő korlátok között, de mi addig sem hagyunk unatkozni. Ma is mutatunk három programot, amivel elfoglalhatod magad a hatóság által kijelölt és/vagy az önként választott karanténban. Koncer, party, mozgás és művelődés, ez mind itt, alább egy helyen!

Éld át újra a The Biebers tavalyi nagy koncertjét

Addig, amíg nem tombolhatsz újra valahol a három tagú, ultra menő fiúzenekar remek számaira, ajánljuk, hogy nézd vissza a tavalyi Akváriumban adott nagy koncertjüket. Itt ni:

Mozogj a Szeged365-el, mozogj Kárász Annával

A Szeged365 online tesi órát indított, amely keretében minden szerdán megmozgathatod/átmozgathatod magad odahaza, gyorsan, egyszerűen. Fontos, hogy a karanténban eltöltött napok is hasznosak és egészségesek legyenek, ehhez pedig Kárász Annát hívtuk neked segítségül:

Hallgasd a Szegedi Nemzeti Színház társulati tagjainak, mély és tanulságos gondolatait

Különleges videólevelet írtak nézőiknek a Szegedi Nemzeti Színház társulatának tagjai, amelyben egy-egy előadásuk szövegrészletével foglalják össze érzéseiket, gondolataikat a jelenlegi közállapotról, bezártságról és elsősorban a szeretett színház és közönség hiányáról. A felidézett pillanatok az utóbbi két év sikerprodukciói, többek között Alföldi Róbert, Bezerédi Zoltán, a k2, Mohácsi János, Peller Károly Szőcs Artur és a videólevelet készítő Horgas Ádám rendezéseiből villannak fel.

https://www.facebook.com/szegedinemzeti/videos/652969358593140/

És pörögj Yaminára

Pörögj rá ma Yaminára, aki este 21:00 órától a Rádió1-en pakolja egymásra a remek szetteket! Yamina kétségkívül a magyar zeneipar egyik legkiválóbb női lemezlovasa. Tiszteljük meg őt azzal, hogy hallgatjuk és szeretjük. Kitartó és tehetséges, nem utolsósorban pedig mindig, mindenhol óriási bulit csinál! Engedd el magad a nappalidban, táncolj, szürcsölj valamit és élvezd, ahogy keveri a pultot.

21:00-kor tehát katt a képre:

Yamina hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb