Kikapcs

Elmarad 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékok

A Kormányinfó mai bejelentése alapján augusztus 15-ig nem lehet megtartani az 500 főnél nagyobb rendezvényeket országszerte. Ezért most már hivatalos, idén nem lesz Szegedi Szabadtéri Játékok sem. A Dóm téri nézőtér ugyanis 4000, az Újszegedi Szabadtéri Színpad pedig 1300 fő befogadására alkalmas. Az elmaradással kapcsolatos hivatalos közlemény már a Szegedi Szabadtéri Játékok honlapján is olvasható.

A mai Kormányinfón elhangzottak alapján a járványhelyzet miatt 2020. augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani, ennek értelmében a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadának megtartása ellehetetlenül.
A döntés mindannyiunkat megvisel, hiszen mindeddig bíztunk a nyári találkozásban. A kollégáimmal megkezdtük a felkészülést a jelenlegi helyzet kapcsán. Az évadhoz kapcsolódó információkról- kiemelten a jegycserék lehetőségéről és a visszaváltásokról – legkésőbb május 10-ig adunk tájékoztatást
, áll a Szegedi Szabadtéri Játékok hivatalos közleményében.

Beszámoltunk róla, hogy a mai Kormányinfón az a döntés született többek között, hogy augusztus 15-ig biztosan nem lehet megtartani az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, eseményeket. Így az addig az időpontig érintett fesztiválok is nagy valószínűséggel elmaradnak Magyarországon.

Természetesen a kormány döntése nem csak a Szegedi Szabadtéri Játékokat érinti Szegeden. Sajnos számos más fesztivál, városi esemény is elmarad ezáltal.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb