Kikapcs

Karantén programajánló: a Szegedi Nemzeti és egy pazar bűvészshow a nappalidban

Folytatódik a Szegedi Nemzei Színház korábbi előadásának vetítése, egy színpadi Road Movie segítségével. Ám mindemellett egy emlékező és mégis jövőbe is tekintő összeállítást készítettek a színház művészei. Mindemellett egy bűvészshowt is megnézhetünk a szobánkból, kisebbek és nagyobbak közös ámulatára.

A Szegedi Nemzeti Színházból egy előadást és egy rövid kis videót is érdemes megnézned. Alexandr Molcsanov: A gyilkos című színpadi road movieját lehet megtekinteni. Erős, fiatalos darab, Medveczky Balázs, Ágoston Katalin, Borsos Beáta és Bánvölgyi Tamás szereplésével.

Mindemellett a nézőknek szóló, visszaemlékező de egyben előretekintő videóval is kedveskedtek a színház művészei. A videóban a Szegedi Nemzeti Színház társulatának tagjai, melyben egy-egy előadásuk szövegrészletével foglalják össze érzéseiket, gondolataikat a jelenlegi közállapotról, bezártságról és elsősorban a szeretett színház és közönség hiányáról.

Mindemellett egy pazar bűvészshowt Luitól, a bűvésztől és illuzionistától is megtekinthetünk a nappalinkban 18 órától. Nem tudom, te hogy vagy vele, én szeretek ámulni ezeken a mutatványokon, és mindig azon gondolkodom, bárcsak elkezdtem volna ezt megtanulni. Viszont ha kisgyermekkel nézed meg, ő ihletet kaphat tőle talán. A programra a képre kattintva léphetsz.

Fotó: Lui bűvész és illuzionista Facebook

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb