Mindenmás

Mester és tanítványa: most a 47-esen buktak le a rendszám-lefordítós trükkel (videóval)

Megvan még a hétfőn bemutatott Csongrád megyei MacGyver-ünk? A sztori megismétlődött: ezúttal a 47-esen, Kopáncsnál kaptak el egy trükkös kamionost, aki egy távirányító kütyü segítségével – amikor kamera előtt haladt el – be tudta fordítani a járműve rendszámtábláját. Pontban egy hete az M5-ösön sikerült összehozni ugyanezt a produkciót, ott egy dróthuzallal forgatta a rendszámtáblát a sofőr.

MACGYVER, CSONGRÁD MEGYEI VERZIÓ

A szegény ember Macgyver-ét a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai hétfőn délelőtt csípték el, azonnal feljelentést is tettek.

Mutatjuk a rendszám-forgató kamiont, videón:

A MESTER: EGY HÉTTEL KORÁBBAN AZ M5-ÖSÖN CSÍPTEK EL EGY KAMIONOST UGYANEZEN TRÜKKEL

Hétfőn írtuk meg: a rend őrei április 20-án, 10:30 körül figyeltek fel az M5-ös autópályán, Röszke irányába haladó tehergépjárműre, amelynek le volt fordítva a rendszámtáblája. A rendőrök a domaszéki lehajtónál kivezették a kamiont és ellenőrizték azt. Ekkor már ismét látható volt a hatósági jelzés. Az ellenőrzés során kiderült: a MacGyver hajlamokkal rendelkező sofőr egy dróthuzallal a rendszámtáblához kötött kütyüt szerelt be a teherautóba, amivel, ha kamerát látott, lefordította a rendszámot, hogy ne kelljen útdíjat fizetnie. Sírtunk a röhögéstől.

Vagány?

Nem. Inkább hülye (bocs).

A hétvége egyébként ökörségben gazdagon telt Szegeden és környékén, a tegnapi cikkünkben szereplő wannabe – Paul Walker például a Londoni körúton tolt egy Tokyo Drift-et, melynek eredménye két összetört kocsi lett (bravó):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb