Kikapcs

Karantén Programajánló: bűvésztrükkök, fesztivál szervezők, Metzker Viki

Lassan, de biztosan enyhülnek a vidéki városokban a kijárási korlátozások. Nincs ez másként Szegeden sem. Egyre több szabadtéri programra lesz lehetőség, mi viszont ennek ellenére is ajánlunk neked néhány klassz programot!

KISS V. BALÁZS BŰVÉSZTRÜKKÖKET TANÍT

Ma délután 16:00-kor különleges bűvésztrükköket sajátíthatsz el Kiss V. Balázstól, akinek a Maradj Otthon Fesztivál közösségi oldala nyújt teret. Kattints a képre a varázslatért:

MI CSINÁLJUK A FESZTIVÁLT – MEGSZÓLALNAK A LEGNAGYOBB BULIK MEGÁLMODÓI

A mi csináljuk a fesztivált beszélgetős sorozat keretében elsőként Fülöp Zoltán a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapítója és fesztiváligazgatója szólalt meg. Aki többek között a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat, valamint a Strand és a B my Lake fesztivált szervező VOLT Produkció Kft. tulajdonos ügyvezetője is. Illetve a Sziget fesztivált jegyző Sziget Zrt. egyik tulajdonosa és igazgatótanácsának tagja. Emellett az Akvárium Klub tulajdonos üzemeltetője. Fülöp Zoltánnak a Maradj Otthon Fesztivál alapítói tettek fel néhány rövid, egyszerű kérdést. Válaszait, amely apró kis kulisszatitkokat is rejt, a képre kattintva tudod elolvasni.

METZKER VIKI MEGINT MEGPÖRGETTE

A szegediek körében is igen kedvelt Metzker Viki újra megint megpörgette a lemezeket. A több, mint 40 perces szett csupa jó, ropogós dalból lett összerakva. Táncolhatsz, ihatsz, takaríthatsz vagy főzhetsz is rá a karanténban. Hajrá, ITT ni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb