Gasztro

Egy éves a szegedi The Box Donut – ugorj be egy fánkra, jár a meglepetés!

Egy éves születésnapját ünnepli a szegedi The Box Donut! Szilágyi Szilárd, üzletvezető a Szeged365.hu-nak úgy fogalmazott, az elmúlt egy év bebizonyította: a szegediek nyitottak a változásra, a kocka alakú, egyébként egész hétköznapinak számító édesség pillanatok alatt igen keresett lett a helyiek körében. De vajon mi a siker titka, hogyan vált mindez a Napfény Városában érdekessé? És mik a tervek a jövőre nézve? Az üzletvezetőt többek között erről faggattuk.

Mikor és milyen apropó kapcsán döntöttetek úgy, hogy Szegeden is megnyitjátok a The Box Donut-ot?

Pontosan egy évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy Budapest, Szombathely, Győr és Debrecen után a Napfény Városában is megvetjük a lábunkat. Az elmúlt egy év pedig bizonyságot tett arról, hogy jól tettük. A szegediek körében ugyanis pillanatok alatt keresett lett, ez az egyébként minden szempontból prémium minőségű termék. Kockafánkjaink ugyanis saját receptek alapján, minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. Krémjeink főzött krémek, amelyek ízfokozót, ételfestéket és mesterséges színezéket nem tartalmaznak. A festékes cukormázak helyett 100%-os kakaóvaj tartalmú, belga csokoládéba mártogatjuk édességeinket. Emellett pedig a feltétek is válogatott alapanyagokból készülnek, kézzel. A fánkokat pedig 100%-os földimogyoró olajban sütjük ki.

Fotó: Szabó Dávid

A minőség mellett mi az, amitől ez a finomság mégis más?

A kockafánk több szempontból is egyedülálló az édességek között, a már említett minőség mellett nyilván a forma az, ami érdekessé teszi. Illetve nem mehetünk el amellett sem, hogy töltött fánkokról beszélünk, ami a hagyományos elkészítés esetében ritka, vagy legalábbis kevésbé jellemző. Valamint a nagy mértékű választék is egy fajta pluszt ad a termék brandjéhez. Jelenleg több, mint 80 féle kockafánk vásárolható meg nálunk, amelyek közül naponta olyan 20-25 kerül prezentálásra a vevőink körében.

A koronavírus-járvány mekkora mértékben befolyásolta a tevékenységeteket az elmúlt időszakban?

Természetesen ránk is, mint, ahogyan minden vállalkozóra negatívan hatott a világjárvány. Minek köszönhetően a személyes kontaktust egy bizonyos mértékben és szempontból elvesztettük a vendégeinkkel, azt pedig egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosan mikor nyithatjuk meg üzletünket úgy, hogy azt fizikailag is teljes mértékben igénybe lehessen venni. Addig viszont továbbra is házhoz szállítunk, illetve néhány napja már elvitelre is biztosítunk fánkot és kávét. Itt szeretném kiemelni, hogy ez a délelőtti órákban, azaz 9 és 12 óra között is érvényes.

Mik a jövőbeni célok?

A cél, hogy egyre erősebben bekerüljünk a szegedi köztudatba. Fontos, hogy az emberek egyre többfelé halljanak rólunk és a különleges termékünkről. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a sokszínűségre. A kockafánkok mellett nagyon finom kávékat is biztosítunk a vendégeink számára, ami a jelenlegi helyzetben szintén kérhető elvitelre, illetve a későbbiekben, minek után üzletünk a régi kerékvágáshoz hasonlóan üzemel majd, újra lesz lehetőség a reggelijeink helyeben fogyasztására is. Küldetésünk nem más, mint, hogy minél több szegedi számára szerezzünk örömet a kockafánkjainkkal, úgy, hogy azok elfogyasztására egy trendi, igényes, barátságos, kedves kiszolgálással bíró környezetben kerüljön sor.

Miben rejlik a siker titka?

A jó termékben és a jó menedzsmentben.

És végül, hogyan ünneplitek az első születésnapotokat?

Ezen alkalommal is a szegedieknek szeretnénk kedveskedni, mégpedig úgy, hogy 5 fánk megvásárlása után egyet, 10 után pedig kettőt adunk ajándékba. A kínálat a weboldalunk mellett a közösségi felületeinken és az applikációinkon is megtalálható.

Fotó: Szabó Dávid
Fotó: Szabó Dávid

Elérhetőség:

Cím: Szeged, Mars tér 16

Nyitvatartás: 7:42 – 19:42

E-mail cím: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb