Sport

Korábbi Pick Szeged sztárokkal edzenek a szegedi női kézilabdások – Videóval

Nem kellett messzire mennie városunkban a kézilabdás lányoknak és hölgyeknek, hogy egykori válogatottakkal edzhessenek együtt: konkrétan otthon is maradhattak. Vadkeri Attila és Lalauska Balázs, a két korábbi kiváló, válogatott játékos, most a szakmai vezetés tagjai a Szegedi Női Kézilabda Egyesületnél és a karantén alatt élő, videóedzéseken mutatták be, hogyan tréningezzenek otthon.

Vadkerti Attila és Laluska Balázs a Pick Szegedben és a válogatottban csapattársak voltak és most is egy célért dolgoznak, de már a szakmai vezetésben. Ők olyan “papok”, akik vizet isznak és vizet is prédikálnak, hiszen ha mondanak valamit a klub játékosainak, akkor azt senki sem vonja kétségbe, mindenki tudja, hogy saját bőrükön tapasztalták, hogyan is kell űzni ezt a csodás csapatjátékot. Sőt, a karantén alatt sem álltak le és online edzéseket tartanak a klub tagjainak. Vadkerti Attila stratégiai igazgatóként sem bújik ki a bőréből és a tőle megszokott laza stílusban tartja az edzéseket.

https://www.facebook.com/sznke/videos/606704993265318/

A klubban a legkisebbektől a felnőtt NB I/B-s csapatig minden korosztályból vannak játékosok. Laluska Balázs tavaly nyáron csatlakozott a klubhoz, több korosztályos csapatnál edző és a klubnál szakmai igazgató is. Ő is mutatott pár trükköt.

https://www.facebook.com/sznke/videos/2556096134657621/

A koronavírus-járvány a szegedi kézilabdázóknak sem jött jól. A MOL-Pick Szeged a BL-szerepléstől búcsúzott úgy, hogy még versenyben volt a Final Four-ba jutásért. Erről és az EHF döntéséről is írtunk a Szeged365.hu-n.

A hölgyeknél a bajnokság éppen akkor szakadt félbe, amikor a PC Trade Szeged a dobogós helyekért szállt volna harcba az NB I/B-ben. A vírus nem csak a közös edzésektől, de néhány éremtől is megfosztotta az Egyesületet. De ne búsuljatok lányok, a város veletek van és jövőre még több szegedi kézilabdás sikernek tapsolhatunk majd! Hajrá Szeged!

forrás: www.sznke.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb