Közélet

Szombati összefoglaló: nőtt a megyei fertőzöttek száma, csak negatív koronavírus-teszttel rendelkezők léphetnek be Szerbiába

Eggyel nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma Csongrád megyében az elmúlt 24 órában, csak negatív koronavírus-teszttel rendelkezők és az ingázók léphetnek be Szerbiába. És hétfőtől újra használhatóak az első ajtók a szegedi Volánbuszon, emellett jegyeket is lehet majd venni a sofőröktől. Koronavírus napi összefoglaló.

106-RA NŐTT A FERTŐZÖTTEK SZÁMA A MEGYÉBEN

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3213 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 13 idős krónikus beteg, kitörése óta 405 áldozatot követelt a járvány. 904-re nőtt azok száma, akik már gyógyultan távozhattak a kórházból. Befutott a ma reggeli friss adatsor.

CSAK A NEGATÍV KORONAVÍRUS-TESZTTEL RENDELKEZŐK ÉS AZ INGÁZÓK LÉPHETNEK BE SZERBIÁBA

Csak negatív koronavírus-teszttel lehet belépni Szerbiába karantén kötelezettség nélkül. Szerbiában és Boszniában tovább enyhítettek a koronavírus-járvány terjedése érdekében hozott intézkedéseken.

MÁJUS 11-TŐL HASZNÁLHATÓAK AZ ELSŐ AJTÓK A BUSZOKON

Május 11-től ismét az első ajtókon kell felszállni a Volánbuszokra Szegeden. Bizonyos feltételek mellett pedig jegyet, bérletet is lehet majd vásárolni a buszvezetőktől – közölte a közlekedési társaság.

TÖBB, MINT 100 EZER KORONAVÍRUS MINTÁT VETTEK EDDIG MAGYARORSZÁGON

103 258-ra nőtt a magyar mintavételek száma. Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság munkatársa ismertette: az adatokat frissítették, azok már tartalmazzák az orvosi egyetemek kutatási mintavételeinek számát is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb