Sport

Mol-Pick Szeged: Mikler Rolinak az ikrek adnak feladatot

Mikler Rolanddal, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott játékosával olvashatsz interjút a csapat honlapján. Senkinek sem könnyű ez az időszak, ráadásul a csapatot igazságtalanul fosztották meg a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutásának lehetőségétől. A csapatnak júniusban jön majd a keményebb munka. Erről beszélt Süli Róbertnek a csapat, valamint a magyar válogatott kapusa.

Nem lesz könnyű beszélgetni, mert ha a kislányom, Narina akar valamit, akkor azt már most nagyon szeretné elérni, így miközben beszélgetünk, nekem játszani is kell vele – nyitotta a diskurzust csapatunk magyar válogatott kapusa, Mikler Roland.

Sokat gondolkodtam az elmúlt időszakban, és éppen a múlt héten a #kékek stábjának is azt nyilatkoztam, hogy most már túltettem magam azon, mi lett volna, ha végigmegy az idény. Megtanultuk az életben, hogy nincs ha, így a család, az ikrek töltik ki teljesen az időmet. Nem rágom magam azon, milyen lehetőségünk lett volna a csapattal ebben a szezonban. A nap 24 órájában édesapa vagyok, ezt élvezem. Minden időt kihasználok, úgy fogom fel, az élettől kaptam egy nagy lehetőséget – folytatta a gondolatot Roli.

Edzem, de persze nem olyan intenzitással, mint a versenyidőszakban. Most egyetlen célom van, hogy szinten tartsam magam. Júniustól jön a keményebb munka, ez a májusi időszak kicsit lazább, de nem hagyom el magam teljesen, mert egy jó alapra mindenképpen szükségem lesz. Szóval a következő hónapban már intenzívebb tréningjeim lesznek, és ha minden kedvezően alakul, július végén végre a kerettel elkezdhetjük közösen a felkészülést, jön egy kemény alapozás. Most viszont a párom és a gyerekek kerültek a középpontba, amit mindenki nagyon élvez – zárta a beszélgetést Mikler Roland.

A cikk szerzője: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

A fotóst, Kocsis Alízt a Szeged365-ön is megismerhetted. Ha elmulasztottad tegnap elolvasni a vele készült interjút, tedd meg most:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb