Kikapcs

Karantén Programajánló: jazz koncert, Kapás Boglárka és a koronavírus, Sterbinszky a pult mögött

Ma is mutatunk neked zenés, beszélgetős, szórakoztató produkciókat, amelyekkel az online térben hasznosan el tudod ütni az időt. Részese lehetsz egy jazz koncertnek, megtudhatod, hogy hogyan élte meg Kapás Boglárka azt, hogy megfertőzte őt az új koronavírus és kiengedheted a fáradt gőzt Sterbinszky ismét királyul összepakolt szettjére.

JAZZ KONCERT A NAPPALIBAN

A Campus Fesztivál keretében ma 18:00 órától online zenélnek a Jazzbarátok Körének csoda zenészei, Kertész Erika és Reschofsky Dávid. IDE kattintva tudod meghallgatni őket.

Illusztráció

KAPÁS BOGLÁRKA MEGSZÓLAL, ŐT IS MEGFERTŐZTE A KORONAVÍRUS

Elhalasztott olimpia, törölt országos bajnokság, hat hét uszoda nélkül, ráadásul egy pozitív koronavírus-teszt. Így teltek az elmúlt hetek az ország egyik legtehetségesebb úszójánál, aki a rengeteg rossz hír ellenére elszántabb, mint valaha. A Brain Bar élő videósorozatában, a Maradj Otthon Fesztivál keretében most az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok Kapás Boglárkát kérdezik arról, hogy hogyan sikerült átvészelnie a sorozatos megpróbáltatásokat és, hogy mit gondol az olimpia és az egyre professzionálisabbá váló úszósport jövőjéről. Kapcsolódj be és kérdezz! Házigazda: Stumpf Kata. Katt a képre:

Maradj Otthon Fesztivál hivatalos oldala

STERBINSZKY ISMÉT PÖRGET

Sterbinszky újra összepakolta a legkiválóbb zenékből álló szettet. Eljött a hét közepe, lazulj rá egy kicsit a hátralevő két munkanapra. Vegyél egy hűsítő italt a kézbe és kapcsolódj le az életről.

https://www.facebook.com/sterbinszky/videos/552741455662318/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb