Sport

Jól festenek a szegedi kajak-kenus és evezős edzők

Hasznosan töltötték az időt az NKM Szeged VE munkavállalói a karantén alatt is. Amíg a gyerekek nem mehettek a Vízitelepre, addig az edzők, klubvezetők felújítottak pár dolgot a létesítményben. Okos és példamutató.

Nemrég ünnepelte 60. születésnapját a Vízitelep, ami szegediek generációinak jelent kapcsolatot a Tiszával, a természettel. (Köztük e sorok írójának is.) Az évek során a létesítmény kiállt néhány komolyabb áradást és persze a gyerekek sem kímélték, de szinte folyamatosan fejlődött és átalakult. A Magyar Kajak-kenu Szövetség, a támogatók és az egyesület gondos vezetés révén évről évre valami mindig kicsit jobb lett. A karantén alatt csak a dolgozók járhattak be és nem is tétlenkedtek, hanem csiszolót, ecsetet ragadtak és megszépítették környezetüket.

A hajótároló például ilyen volt:

forrás: NKM Szeged VE

És ilyen lett:

forrás: NKM Szeged VE

És hogy mi történt a két kép elkészülése között? Nos ez:

https://www.facebook.com/SzegediVizisportEgyesulet/videos/544951132886860/

A versenyzők szépen lassan újra birtokba vehetik a Vízitelepet, immár még szebben, mint ahogyan elbúcsúztak tőle márciusban. Van is mire készülni, hiszen minden korosztálynak lesz még idén komoly megmérettetése. A klub versenyzői közül elsőként Zombori Dominik és Kocsis Ádám áll majd rajthoz, ahogyan azt megírtuk a Szeged365.hu-n.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb