Sport

Női vízilabda: szegedi válogatottaknak is jutott a Szövetség laptopjaiból

A Magyar Vízilabda Szövetség az otthoni tanulást támogatva, országszerte tabletekkel jutalmazta a korosztályos válogatott tehetségeket. A Szegedi Női Vízilabda Egyesületből Hasznos Nóra, Pádár Boglárka, Kucsera Lili, Varga Nóra is kapott az eszközökből.

A koronavírus-járvány miatt bezártak az iskolák, a tanítás online zajlik, így minden fiatalnak nagy szüksége van megfelelő eszközökre. Az MVLSZ, a korosztályos nemzeti csapatok tagjait táblagépekkel jutalmazta. A szegedi klubban a 2004-es és 2005-ös korosztályos válogatott reménységek közül Hasznos Nóra, Pádár Boglárka, Kucsera Lili és Varga Nóra is kapott egy-egy tanulást segítő eszközt.

forrás: SZNVE

A lányok a felnőtt csapat vezetőedzőjétől, Varga Tamástól vették át a készülékeket, amelyeknek nagyon örültek – írja az sznve.hu, ahol a tréner el is mondta véleményét a kezdeményezésről: „Ezért mindenki megdolgozott, alázattal végzik az edzéseket. Sok szintén nagyon szorgalmas lány játszik még nálunk, így számukra is motiváció lehet egy ilyen elismerés, ebből is látják, hogy a kemény munkának mindig megvan a gyümölcse. Csak így tovább, lányok!”

Varga Tamás a Liga ülésén arra szavazott, amit végül a Szövetség jóváhagyott, vagyis törölték a szezont. Hogy a Szegedi Férfi Vízilabdacsapatnál mit szóltak a döntéshez és a nyári, nyitott medencés Magyar Kupa mérkőzésekhez, arról korábban írtunk a Szeged365.hu-n.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb