17.8 C
Szeged
2020, május 25., hétfő

- Hirdetés -
Kezdőlap Gasztro Szegeden csapott fel pincérnek Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi

Szegeden csapott fel pincérnek Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi

Bírkózó, pincér, TV riporter és gyerekeknek segítő szuperhős, egy személyben, ráadásul Szegeden? Péntek délután a napfény városában forgatták a Sláger TV “Helyettesítők” című vadonatúj show-jának következő epizódját: Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi előbb pincérnek csapott fel, majd az UFO együttes tagjaival, nomeg szegedi nehézfiúkkal kiegészülve rászoruló gyerekeket leptek meg.

A pincérkedést követően, a jótékonykodás előtt egy látogatás Magyarország legszebb terére kihagyhatatlan program volt a srácoknak is!

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó és Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó, színész, pankrátor a Sláger TV Helyettesítők című vadonatúj műsorában különféle szakmákban próbálják ki magukat, ezúttal a vendéglátás rejtelmeibe lestek be a keményfiúk, forgatási helyszínül pedig a szegedi Monster Downtown-t válaszották.

A péntek délutáni vendégek kb. sokkot kaptak, amikor a megrendelt ételeiket a pincérek helyett Sanyi és Norbi vitte ki az asztalukhoz – hogy pontosan milyen arcokat vágtak, a Helyettesítők következő adásából kiderül, őrület lesz!

A forgatást követően a srácok szuperhős-üzemmódra váltottak: környékbeli, rászoruló gyerekeket leptek meg laptopokkal és tabletekkel az I LOVE RETRO szervezésében (a szintén szegedi szervezésű, de országos jótékonysági akcióról korábban ITT írtunk részletesen). A csapathoz csatlakozott az UFO együttes frontembere, Varga “Dr. Love” Zsolt és az énekesnőjük, Szidi is, nomeg ha már a napfény városában jártak a srácok, két szegedi keményfiú is: Sárközi Robi MMA tréner és a visszavonult szumó-bírkózó Kalmár István is, akik évek óta szoros barátságot ápolnak a két olimpikonnal.

- Hírdetés -

Legfrissebb