GasztroMindenmás

Szegeden csapott fel pincérnek Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi

Bírkózó, pincér, TV riporter és gyerekeknek segítő szuperhős, egy személyben, ráadásul Szegeden? Péntek délután a napfény városában forgatták a Sláger TV “Helyettesítők” című vadonatúj show-jának következő epizódját: Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi előbb pincérnek csapott fel, majd az UFO együttes tagjaival, nomeg szegedi nehézfiúkkal kiegészülve rászoruló gyerekeket leptek meg.

A pincérkedést követően, a jótékonykodás előtt egy látogatás Magyarország legszebb terére kihagyhatatlan program volt a srácoknak is!

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó és Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó, színész, pankrátor a Sláger TV Helyettesítők című vadonatúj műsorában különféle szakmákban próbálják ki magukat, ezúttal a vendéglátás rejtelmeibe lestek be a keményfiúk, forgatási helyszínül pedig a szegedi Monster Downtown-t válaszották.

A péntek délutáni vendégek kb. sokkot kaptak, amikor a megrendelt ételeiket a pincérek helyett Sanyi és Norbi vitte ki az asztalukhoz – hogy pontosan milyen arcokat vágtak, a Helyettesítők következő adásából kiderül, őrület lesz!

A forgatást követően a srácok szuperhős-üzemmódra váltottak: környékbeli, rászoruló gyerekeket leptek meg laptopokkal és tabletekkel az I LOVE RETRO szervezésében (a szintén szegedi szervezésű, de országos jótékonysági akcióról korábban ITT írtunk részletesen). A csapathoz csatlakozott az UFO együttes frontembere, Varga “Dr. Love” Zsolt és az énekesnőjük, Szidi is, nomeg ha már a napfény városában jártak a srácok, két szegedi keményfiú is: Sárközi Robi MMA tréner és a visszavonult szumó-bírkózó Kalmár István is, akik évek óta szoros barátságot ápolnak a két olimpikonnal.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb